Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
myślę ze jest spora szansaDzwonił do mnie mój lekarz, chce mnie zobaczyć 19.12tak bardzo bym chciała, żeby było wtedy serduszko
![]()
nie, to będzie 6+2myślę ze jest spora szansato będzie już zaczęty 7tc?
no to skończony 6, zaczęty 7nie, to będzie 6+2
ja liczę po ginekologicznemu, oni chcą w skończonych tygodniach, tak wbrew logiceno to skończony 6, zaczęty 7to tylko najgorsze to oczekiwanie, ale co zrobić. Jakoś tak czas zwalnia złośliwie
![]()
O to witam w klubieja liczę po ginekologicznemu, oni chcą w skończonych tygodniach, tak wbrew logice![]()
OOO gratki <3 to ostatnia 3cyfrowaMam wyniki, beta 961, czyli 128% przyrostu![]()
Ja to już byłam na pobraniu, byłam na IP (tam mi zrobili betę i podali wynik), wróciłam do domu, przespałam się, a w LuxMedzie beta nadal w realizacji![]()
Będzie na pewno!Dzwonił do mnie mój lekarz, chce mnie zobaczyć 19.12tak bardzo bym chciała, żeby było wtedy serduszko
![]()