Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zarodek z serduszkiem jest wystarczający?Dziewczyny, myslicie ze w 6+3 bedzie widac cos konkretnego?
pęcherzyk ciązowy, żółtkowy, zarodek i najpewniej serduszkoDziewczyny, myslicie ze w 6+3 bedzie widac cos konkretnego?
Oczywiście, pobolewania jak najbardziej są normalne. Nie martw się kochana. Macica się przygotowuje, rozciągaHej. Podglądam was. Nie zapisuje się bo jutro idę na Betę i progesteron w końcu mam czas. Według apki jestem w 4tydz+5. Testy pozytywne wyszły 01.12
Nigdy nie byłam w ciąży. Wizytę u ginekologa mam na 20.12
Czy normalne są takie pobolewania w podbrzuszu jak na okres? Nie non stop ale dość często. Okres się nie pojawił i bolą mnie piersi.
Proszę o zapisanie mnie na ławeczkę rezerwowych do jutra. Prosiłabym o odpowiedź bo się martwię.![]()
No chcialabym jeszcze plecZarodek z serduszkiem jest wystarczający?Powinno już być widać
Hej. Podglądam was. Nie zapisuje się bo jutro idę na Betę i progesteron w końcu mam czas. Według apki jestem w 4tydz+5. Testy pozytywne wyszły 01.12
Nigdy nie byłam w ciąży. Wizytę u ginekologa mam na 20.12
Czy normalne są takie pobolewania w podbrzuszu jak na okres? Nie non stop ale dość często. Okres się nie pojawił i bolą mnie piersi.
Proszę o zapisanie mnie na ławeczkę rezerwowych do jutra. Prosiłabym o odpowiedź bo się martwię.![]()
Może frytki do tego?No chcialabym jeszcze plec![]()
Ja to już wiem jaka płeć. Z taką wolą walki to nie ma innej opcji jak chłopakNo chcialabym jeszcze plec![]()