Kasia78915
Fanka BB :)
Lekarz przepisał Ci badanie progesteronu? Ja w poprzedniej ciąży nie robiłam w ogóle tego badania.Mam wyniki progesteronu narazie 22.20 NG/ml prawie zawału dostałam jak czytałam czekam na betę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lekarz przepisał Ci badanie progesteronu? Ja w poprzedniej ciąży nie robiłam w ogóle tego badania.Mam wyniki progesteronu narazie 22.20 NG/ml prawie zawału dostałam jak czytałam czekam na betę.
Nie zrobiłam sama wraz z beta hcg. Chciałam sprawdzić czy jest w normie bo lekarza mam dopiero na 20.12Lekarz przepisał Ci badanie progesteronu? Ja w poprzedniej ciąży nie robiłam w ogóle tego badania.
Ja miałam jakoś 18,9. Ale żaden lekarz nie skomentował tego w żaden sposóbMam wyniki progesteronu narazie 22.20 NG/ml prawie zawału dostałam jak czytałam czekam na betę.
Czyli mieści się w normie mam nadzieję. Jak wpisuje w internet to są takie średnie np na stronie kliniki niepłodności bocian podana norma dla 4 tygodnia potem dla 12 tygodnia.Ja miałam jakoś 18,9. Ale żaden lekarz nie skomentował tego w żaden sposób![]()
6+4, czyli wychodzi termin porodu na lipiec, ale jak zapisywałam się do tej grupy, to bazowałam na aplikacji, która pokazała mi na sierpień, więc dołączyłam tuktóry tydzień i dzień? Ja mam daty 31.07 i 1.08 nie wiedziałam do której grupy ostatecznie dołączyć![]()
tak mi dzisiaj powiedział lekarz, że proszę przyjść za miesiąc na prenatalne. Lepiej pójść jeszcze dodatkowo wcześniej? Co myślicie?Do 12 stycznia nie masz wizyty? Wow, podziwiam![]()
Ja z tych co lubią podglądać usg więc planuję w 1 trym chodzić co 2 tyg.tak mi dzisiaj powiedział lekarz, że proszę przyjść za miesiąc na prenatalne. Lepiej pójść jeszcze dodatkowo wcześniej? Co myślicie?
Matko jedyna, masz chyba stalowe nerwy. Ja bym umarła chyba jakbym miała tyle na USG czekaćTermin: 27 lutego, wizyta: 12 stycznia
Czy trzeba? Pewnie nietak mi dzisiaj powiedział lekarz, że proszę przyjść za miesiąc na prenatalne. Lepiej pójść jeszcze dodatkowo wcześniej? Co myślicie?