Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja trzymam kciuki żeby jednak okazało się za parę dni że jest ok a to pierwsze usg (z tym pseudo pęcherzykiem) to jakaś wstrętna pomylka i lekarz konował, który tak Cię zestresował.Pęcherzyk malutki, ponoć za mały jak na ten tydzień. Pusty.
Jadę za pół godziny na betę. Według kalkulatora muszę mieć wynik minimum 3000Ja trzymam kciuki żeby jednak okazało się za parę dni że jest ok a to pierwsze usg (z tym pseudo pęcherzykiem) to jakaś wstrętna pomylka i lekarz konował, który tak Cię zestresował.
Kciuki za betę. Ciąża może być młodsza, a ten lekarz już Cię tak nastraszyłJadę za pół godziny na betę. Według kalkulatora muszę mieć wynik minimum 3000
Czemu musisz mieć 3000? To liczysz z tymi przyrostamipo min.66% tak? Z tego co opisane na zdjeciu masz pęcherzyk 55mm czyli tyle co ja. Kiedy miałaś owulacje?Jadę za pół godziny na betę. Według kalkulatora muszę mieć wynik minimum 3000
Tak. 3000 to by wychodziło około 75% przyrostu. Owulka prawdopodobnie 5 listopadaCzemu musisz mieć 3000? To liczysz z tymi przyrostamipo min.66% tak? Z tego co opisane na zdjeciu masz pęcherzyk 55mm czyli tyle co ja. Kiedy miałaś owulacje?
Hmmmmm u mnie owulka 8.11Tak. 3000 to by wychodziło około 75% przyrostu. Owulka prawdopodobnie 5 listopada
Nie wiem, jestem tak zdenerwowana że brzuch mnie zaczął boleć...Hmmmmm u mnie owulka 8.11
Ja mam pęcherzyk 50mm a ty 56mm. Wydaje mi się że wszystko będzie dobrze i lekarz Cię zrobił w uja na pierwszej wizycie. Trzymam niezmiennie kciuki i afirmuje pozytywne zakończenie sprawy![]()