babielato_
Fanka BB :)
Mam właśnie szwedzki ale musiałabym skład zobaczyć. Ale z tego co czytałam na opakowaniach to te polskie co mam też się nie nadaja.Na gardło bezpieczne jest Tantum verde, ale nie znam szwedzkiego odpowiednika![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam właśnie szwedzki ale musiałabym skład zobaczyć. Ale z tego co czytałam na opakowaniach to te polskie co mam też się nie nadaja.Na gardło bezpieczne jest Tantum verde, ale nie znam szwedzkiego odpowiednika![]()
Przecież są pozytywne. Ale plamienia się zdążają w ciąży. Nie przejmuj się.U mnie niestety taka sytuacja: strumieniowy z środy, ten drugi z dzisiaj. Piersi mniej bolą, dostałam plamienia lekkiego. Przez covid na krew dopiero w przyszłym tygodniu, ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy jeszcze będzie sens![]()
Popieram noszenie maseczek, sama mam zamiar zakładać je w przychodniach. Nie wiem jak z tymi maściami czy możnaHej z rana. Ja zostałam w domu. Gardło spuchnięte boli. Trochę się boje będę robić płukanki z szałwii. I mam syrop z porostu islandzkiego wychodzi że tylko tego mogę używać. Dziewczyny a jak z takimi maściami do nacierania rozgrzewające typu rub arom?
Rok temu miałam anginę ropna po bardzo długim czasie muszę oskarżać gardło. Jeżdżę codziennie komunikacja wiecznie w metrze chorzy ludzie. Chyba zacznę nosic maseczki.. wyników bety dalej nie ma brak słów.
A jak się dzisiaj czujesz przy chorobie? Mnie też dziś piersi mniej bolą, zaczynam się martwićU mnie niestety taka sytuacja: strumieniowy z środy, ten drugi z dzisiaj. Piersi mniej bolą, dostałam plamienia lekkiego. Przez covid na krew dopiero w przyszłym tygodniu, ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy jeszcze będzie sens![]()
Nie denerwuj się kochanaU mnie niestety taka sytuacja: strumieniowy z środy, ten drugi z dzisiaj. Piersi mniej bolą, dostałam plamienia lekkiego. Przez covid na krew dopiero w przyszłym tygodniu, ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy jeszcze będzie sens![]()
Popieram noszenie maseczek, sama mam zamiar zakładać je w przychodniach. Nie wiem jak z tymi maściami czy można![]()
Mnie dzisiaj już tak mocno gardło nie piecze, wczoraj piłam dużo herbaty z miodem i cytryną i zessałam 2 tabletki prena.len gardło, ale dziś syn mi nad ranem gorączkował więc ciekawe co się z tego rozwinie![]()
A jak się dzisiaj czujesz przy chorobie? Mnie też dziś piersi mniej bolą, zaczynam się martwić![]()
Co do testów, to początek i wszystko dopiero się rozkręca![]()
Nie denerwuj się kochanaOne się różnie wybarwiają, już nie mówiąc o tym, że strumieniowe pozytywy po czasie ciemnieją
Więc może Ci się wydawać, że jest taka duża różnica
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze!!
U mnie jest różnie, na chwilę ustały a teraz znowu wróciły, ale myślę że to przez częste USG i to że aplikowałam sobie luteinę tym plastikowym patyczkiem i mocno raniłam wszystko w środku.Ty akurat z tymi skokami bety to w ogóle jesteś fenomen i przeczysz wszystkiemu
Nie pozostaje mi nic tylko trzymać kciuki za siebie, Ciebie i wszystkie inne staraczki i te, którym już się udało zajść
Twoje plamienia ustały? Moje od wczoraj się rozkręciło trochę. Tylko tyle, że wczoraj było blado czerwone, a dzisiaj trochę bardziej brązowe
Ja mam od początku ból piersi coraz mocniejszy i ciemne brodawki oraz sutki. Czasem mnie mdli bóle głowy zmęczenie i bóle w podbrzuszu. I dużo chodzenia do toaletyA czy wy wszystkie macie objawy ciążowe? Ja nie mam jeszcze żadnych oprócz pozytywnej bety i dobrych jej przyrostów i wydaję mi się to totalną normąz pierwszym synkiem też tak miałam że wszystko przyszło późno. Mdłości dopiero od 9 tyg
![]()
Ciesz się. Mam koleżanki co nie miały żadnych objawów.A czy wy wszystkie macie objawy ciążowe? Ja nie mam jeszcze żadnych oprócz pozytywnej bety i dobrych jej przyrostów i wydaję mi się to totalną normąz pierwszym synkiem też tak miałam że wszystko przyszło późno. Mdłości dopiero od 9 tyg
![]()