adiika
Fanka BB :)
Rennie, migdały, niektórym mleko pomagaprzypomnijcie mi proszę, bierzecie coś na zgage? 1 w nocy a ja nie mogę spać bo wypala mi gardłooszaleje, to najgorsza z dolegliwości ciążowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Rennie, migdały, niektórym mleko pomagaprzypomnijcie mi proszę, bierzecie coś na zgage? 1 w nocy a ja nie mogę spać bo wypala mi gardłooszaleje, to najgorsza z dolegliwości ciążowych
Uff to dobrze wiedzieć, że nie jestem samado 8 tygodnia i to potworne... pierwszy raz w życiuale już teraz mija... nic nie brałam.na to
Rennie i gaviscon.przypomnijcie mi proszę, bierzecie coś na zgage? 1 w nocy a ja nie mogę spać bo wypala mi gardłooszaleje, to najgorsza z dolegliwości ciążowych
Ja leżę już pół godziny, zjadłam garść migdałów i staram się wygrać z mdlosciami. Coś strasznegoA ja spałam od 20:30 do 1…co za masakra, zaraz zaczynam na drugą turę
mam czasem wrażenie, że organizm chce przespać nudności
kurde wstałam z takim bólem gardła, że śliny nie mogę przełknąć... I to mój jedyny dziwny objaw póki co.
Najgorsze, że tak zaczynał mi się covid 2x...
Jakie miałyście pierwsze objawy? Oby to nie było to![]()
Na ból gardła najlepsza dla mnie zawsze jest płukanka z wody i wody utlenionej i jest bezpieczna również dla kobiet w ciąży. Jak będziesz chciała to spróbuj.kurde wstałam z takim bólem gardła, że śliny nie mogę przełknąć... I to mój jedyny dziwny objaw póki co.
Najgorsze, że tak zaczynał mi się covid 2x...
Jakie miałyście pierwsze objawy? Oby to nie było to![]()
Ja nie mogłam zasnąć w nocy dość długo się kręciłam na łóżku, a najgorsze że jak wstałam teraz to czuję, że nachodzi mi opryszczka na ustach :/ nienawidzę tego, to była kwestia czasu jak mi się zrobi. Macie jakieś domowe sposoby na te cholerstwo ja przeważnie smaruje miodem, a teraz przeczytałam że też dobrze jest cytryna nacierac![]()