AnnMar88
Moderator
Ja juz poo 14
A Ty?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz poo 14
A Ty?
Ja do 11 bym nie wytrzymała chyba. Już o 9 mnie ssie głód.Ja dziś lecę na kontrolne badania krwi, ale dopiero po 11 mam tam być. Bez śniadania to chybado tej godziny.
aaaaaa super!!!!!!Dziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec![]()
Cudownie!! GratulacjeDziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec![]()
Dziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec![]()
Gratulacje! Widzisz, stresy z pappy niepotrzebneDziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec![]()
AnnMar, jak dobrze pamiętam to też jesteś z Warszawy lub okolic? Powiesz gdzie kupiłaś badanie i ile Ci ostatecznie wyszło?Ja juz poo 9:00 pani była, ukuła i pojechała. Luksus to pobranie w domu, serio.
pięknie, gratulacjeDziewczyny poryczalam się... mam wynik nifty... zdrowy chłopiec![]()
a mówili coś kiedy wyniki?Ja juz poo 9:00 pani była, ukuła i pojechała. Luksus to pobranie w domu, serio.