reklama
soulflygirl86
Fanka BB :)
Kochana,ale ja tez nie mam objawów i to od samego początku..zero mdłosci,zero wrażliwosci piersi itd. jedynie te skręty'' jelit były ale przeszły..to nie musi oznaczać nic złego Głową do góry i zdróweczkaAle mam dzisiaj niemoc. Mega przeziębienie mnie dopadło. A poza tym praktycznie żadnych objawów. Co mnie już niepokoi.. no chyba że to ciąża bezobjawowa..![]()

-Natalia
Same dobre wiadomości! Ale się cieszę! GratulacjeMam wyniki!
Zdrowa dziewuszka, Edi będzie mieć siostrę![]()
![]()

Magda_13
Dziewczyny A slyszalyscie o przypadkach że te wyniki Nifty/sanco się nie pokryły z rzeczywistością ?
Czytałam, że wyniki mogą wyjść złe, a dziecko mimo to może być zdrowe. W drugą stronę, w sensie, że wyniki dobre, a dziecko chore to się praktycznie nie zdarza
Super.Mam wyniki!
![]()

Veraverrto
Obys pozytywnie sie zaskoczylau mnie najwcześniej w poniedziałek![]()

drugi.bejbik
To bardzo dobra wiadomość! ❤ super, że już wiesz na co uważać, co kontrolować ☺ więc głowa do góry ☺ wierzę, że wszystko dobrze się skończy ❤miałam dziś konsultację z hipertensjolog I trochę mnie uspokoiła... powiedziała przede wszystkim ze zazwyczaj preeklampsje mają kobiety, które nie leczą ciśnienia, a nawet go nie miały wysokiego i nagle w 2 trymestrze zaczyna szaleć...
ja mam leki od początku i wg niej to nie powinno w ogóle u mnie wystąpić... a w najgorszym możliwym scenariuszu kładą cie na patologii i mają tam.leki dzięki którym są w stanie zbijać to czasami naprawdę dlugo...
Plus heparyna też coś daje...
Zleciła mi mnóstwo badań i powiedziała co badać często i na co zwracać uwagę...
drugi.bejbik
Pięknie, gratulacjeMam wyniki!
![]()

kropka.
Wiesz z jednej strony radość.. można góry przenosićKochana,ale ja tez nie mam objawów i to od samego początku..zero mdłosci,zero wrażliwosci piersi itd. jedynie te skręty'' jelit były ale przeszły..to nie musi oznaczać nic złego Głową do góry i zdróweczka![]()

reklama
PepkaS
Dokladnie!Pięknie, gratulacjetakich wiadomości nam trzeba
❤