NieTakaMałaMi
Fanka BB :)
Czyli wystarczy podać adres?Nie, na l4 nie można wyjechać za granica.. :-( na l4 nawet na wakacje nie można wyjechać w Polskę, ale ja no byłam u rodziny w wakacje i podalam po prostu adres do kontroli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli wystarczy podać adres?Nie, na l4 nie można wyjechać za granica.. :-( na l4 nawet na wakacje nie można wyjechać w Polskę, ale ja no byłam u rodziny w wakacje i podalam po prostu adres do kontroli.
Ja mam kolejną na 08.01Napiszecie mi dziewczyny które już były na wizytach kolejne wizyty ?Bedzie mi łatwie wpisać niż szukać w poprzednich wiadomościach
Cudownie, oj też już nie mogę się doczekać by usłyszeć serducho, to jest takie super!!!Melduję się po wizycie!
Wszystko jest w porządku, 7 tydzień ciąży, zarodek 7mm i słyszałam już serduszko!Jestem przeszczęśliwa
terminu jeszcze nie znam, poznam na kolejnym usg.
Następna wizyta i zakładanie karty ciąży 7 stycznia![]()
Ja mam kolejną na 08.01Napiszecie mi dziewczyny które już były na wizytach kolejne wizyty ?Bedzie mi łatwie wpisać niż szukać w poprzednich wiadomościach
Jak doktorek zobaczył moja gluzkoze 90 jednostek to mówi ograniczyć cuker bo będzie duże dziecko. Panie jak od zawsze mało cukru wcinam to nie ma co ograniczać. Nie wiem skąd ten wynikTak czytam wielkość waszych bobasów na tą chwilę i coś obawiam się że moje znowu będzie z tych większych .
Na tym etapie zarodki rosną w różnym tempie i każde w swoim i totalnie nie świadczy to o wielkości noworodkaTak czytam wielkość waszych bobasów na tą chwilę i coś obawiam się że moje znowu będzie z tych większych .
Wiesz co, to nie do końca zgodne z prawem chyba. Ja podalam adres bo powiedziałam, że w tym czasie będę miała opiekę nad dzieckiem. Bo na l4 nawet nie można pełnić opieki nad dzieckiem.Czyli wystarczy podać adres?
Jakby co to ja mogę za jakiś czas tworzyć taki kalendarz jak u nas na wrzesniowkach były. Jeśli Ci to ułatwi.Napiszecie mi dziewczyny które już były na wizytach kolejne wizyty ?Bedzie mi łatwie wpisać niż szukać w poprzednich wiadomościach