reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
Poruszyłyście temat pappy .
Osobiscie będę robić .
Jeśli wyniki wyjdą niepokojące pomyślę o rozszerzeniu diagnostyki .
Testów typu sanco , nifty nie zamierzam robić . Wolę te pieniądze wydać na rzetelnego lekarza do prenatalnych 😊
Ja mam bardzo dobrego lekarza od prenatalnych, ale ostatnim razem wyszły mi bardzo wysokie ryzyka zd, najadłam się tyle stresu że głowa mała.. w tej ciąży odrazu na pierwsze prenatalne pójdę z wynikiem z sanco i będziemy konfrontować wyniki :)

Ja mam bardzo dobrego lekarza od prenatalnych, ale ostatnim razem wyszły mi bardzo wysokie ryzyka zd, najadłam się tyle stresu że głowa mała.. w tej ciąży odrazu na pierwsze prenatalne pójdę z wynikiem z sanco i będziemy konfrontować wyniki :)

Pewnie na twoim miejscu postąpiłabym identycznie 😊

W pierwszej ciąży skorygowane ryzyko zd wyszło mi pośrednie bodajże 1:360 … spanikowałam i zrobilam nifty - wynik super ! Finalnie dzieciątko umarło niedługo po porodzie, nie miało to związku z genetyka a ciężką wadą serca .

W drugiej ciąży pappa wyszła super . Na USG nie było do czego się przyczepić więc i nifty nie robiłam .
Dzieciątko urodziło się zdrowiutkie .

Pewnie na twoim miejscu postąpiłabym identycznie 😊

W pierwszej ciąży skorygowane ryzyko zd wyszło mi pośrednie bodajże 1:360 … spanikowałam i zrobilam nifty - wynik super ! Finalnie dzieciątko umarło niedługo po porodzie, nie miało to związku z genetyka a ciężką wadą serca .

W drugiej ciąży pappa wyszła super . Na USG nie było do czego się przyczepić więc i nifty nie robiłam .
Dzieciątko urodziło się zdrowiutkie .
Mi wyszlo ryzyko zd 1:64. Po sanco dziecko zdrowe. Niestety zmarło. W sekcji dziecko zdrowe.

reklama
Kochaniutkie nasze,
Przyszłe mamuśki bądźmy dla siebie w tym czasie oparciem i wsparciem.

Wizyty:

20.12. - @Cherry_Tomato
20.12. - @marzycielko
21.12. - @Karolina2495
21.12. - @StaraStaraczkaNew
23.12. - @Annnna1994
23.12. - @Julia96!
23.12. - @sawcia92
23.12. - @Ewusia123
23.12. - @Sansieviera
24.12. - @Gosia0132
30.12. - @Annna1994