wiolaho
Fanka BB :)
poszłabym po świętach ale na sylwestra wyjeżdżamy i nie pasują mi terminy,wolny narazie termin znalazłam u innego na 8 styczniaNo ja dla spokoju swojej głowy byłam wcześniej. Bo inaczej bym zwariowała![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poszłabym po świętach ale na sylwestra wyjeżdżamy i nie pasują mi terminy,wolny narazie termin znalazłam u innego na 8 styczniaNo ja dla spokoju swojej głowy byłam wcześniej. Bo inaczej bym zwariowała![]()
Na prywatnymChciałam tez to zaproponowaćale dopiero na prywatym wątku. A jak wolicie?
Jak dostałaś to umawialabym się, bo pewnie tam gdzie bedziesz chciala do najlepszych lekarzy to pewnie kolejka.Słuchajcie a powiedzcie mi jak to jest bo ja słabo się orientuje, ja na 1 wizycie od razu dostałam skierowanie na te prenatalne 11-13tydzien czy ja muszę się już teraz na to rejestrować ? Czy to zależy od placówki i terminow ? Gdzieś mi się rzuciło w oczy ,że niektóre dziewczyny nie będa tych badań robić że względu pewnie na te nieszczęsna Pappe?
Ja kocham góry!Ależ wam zazdroszczę mieszkać nad morzemja dziewczyna z
Gór![]()
Ja będę robić. Ale to tylko dlatego, że wtedy będę wiedziała o funkcji łożyska, o przedwczesnym porodzie itp.Właśnie, odnośnie pappa. Wiecie czy jest w ogóle szansa na dobry wynik mając w przyszłym roku 35 lat? I tak będę robić NIFTY Pro i się zastanawiam czy w ogóle robić pappa i się stresować…
Gratuluję kochana, cieszę się że się wkoncu udało!Dziewczyny, a może napiszemy o sobie chociaż po jednym zdaniu żeby się troszkę lepiej poznać?
Ja zacznę :
Mam na imię Natalia, mam 36 lat pochodzę z Dąbrowy Górniczej, pierwszy raz w życiu zobaczyłam dwie kreski trochę ponad tydzień temu![]()
Ja też jestem druga połowa sierpnia więc jeszcze nawet bym serduszka nie miałaCześć, wreszcie będzie ktoś z końcówki sierpniaDziewczyny tu już serduszek słuchają, a ja dopiero malutki pęcherzyk widziałam
Dziś mierzyłam i normalne 120/70, zazwyczaj mam 110-120/70, więc luz. W pierwszej ciąży miałam niskie, a u lekarza zawsze wysokie i musiałam mu przynosić dzienniczek ciśnienia, bo nie chciał mi wierzyć![]()
Niezależnie od ciśnienia i tak chce mi się tylko spać i ciężko się pracuje.
Na prywatnym zdecydowanie![]()
Może nawet i prowadzacy jeśli ma kwalifikacje do takich badań. Mój np ma.Kiedy się umawia na prenatalne? I to jakiś inny lekarz niż prowadzący robi, tak? Polecisz do kogo idziesz?
będzie dobrze, trzymam kciuki!U mnie na odwrót, zaczęłam się stresować i wyobrażać mnóstwo scenariuszy jak nic nie widać na usg i się teraz zastanawiam po co ja sobie sama to robięmoże po kolejnej becie się uspokoję
do 13.01. To ja sama bym nie wytrzymałapierwszą wizytę umówili mi gdy będę 8+2 13 stycznia przecież ja osiwieję do tego czasu…i myślę czy nie szukać u innego terminu aby tylko sprawdzić czy kropek jest tam gdzie powinien