NieTakaMałaMi
Fanka BB :)
Razem z betą zrobiłam sama na poczatku. Potem kazał ginekolog w całej serii badań a teraz kazała endokrynolog. Sama nie badam jużEjj nie ma sensu badać co tydzień. Takie wiarygodne minimum to miesiąc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Razem z betą zrobiłam sama na poczatku. Potem kazał ginekolog w całej serii badań a teraz kazała endokrynolog. Sama nie badam jużEjj nie ma sensu badać co tydzień. Takie wiarygodne minimum to miesiąc
Ja w tej ciąży duzo jem..myślę że waga nie będzie dla mnie łaskawaJa cały czas szukam odpowiedzi na trudne pytanie - czy czuje się gorzej jak nic nie zjem, czy jednak jak coś zjem. I kurcze nie wiem. Tak źle i tak niedobrze.
Ooo a polecisz gina? My mieszkamy w De, ale wybieramy się do Polski 30Dziewczyny, a może napiszemy o sobie chociaż po jednym zdaniu żeby się troszkę lepiej poznać?
Ja zacznę :
Mam na imię Natalia, mam 36 lat pochodzę z Dąbrowy Górniczej, pierwszy raz w życiu zobaczyłam dwie kreski trochę ponad tydzień temu![]()
U mnie też objawów brakdziewczyna czy każda z was ma jakieś objawy ciążowe ?
u mnie dzisiaj 5+3 i brak jakichkolwiek objawów, czy powinno mnie to martwic ?
wczoraj z ciekawości zbadałam betę i była 29.048
dobrze że jutro mam wizytę ale troszkę sie stresuje...
I to jest pytanieJa cały czas szukam odpowiedzi na trudne pytanie - czy czuje się gorzej jak nic nie zjem, czy jednak jak coś zjem. I kurcze nie wiem. Tak źle i tak niedobrze.
ja z pewnością nie mam ochoty na nic slodkiegoJa cały czas szukam odpowiedzi na trudne pytanie - czy czuje się gorzej jak nic nie zjem, czy jednak jak coś zjem. I kurcze nie wiem. Tak źle i tak niedobrze.
Mi wchodzi po kilka łyżek zupy pomidorowej. Masakra. I prawie nic innegoja z pewnością nie mam ochoty na nic slodkiego
widzę, że mamy takie same objawyja z pewnością nie mam ochoty na nic slodkiego
ja jem co 3 godziny z zegarkiem w ręku i ciągle pić mi się chcewidzę, że mamy takie same objawyjak zawsze lubię ciastko do kawy to od 3 dni nie jadłam słodkiego. I cały czas jestem głodna
Ja mam 10.01, byłam wczoraj u mojej ginekolog ale niestety nic jeszcze nie było widać oprócz ciałka żółtegochyba jeszcze przed świętami przejdę się zbadać betę jeszcze raz żeby zobaczyć czy nie spada. Jak wy sobie radzicie z tym czekaniem??
![]()
Poruszyłyście temat pappy .
Osobiscie będę robić .
Jeśli wyniki wyjdą niepokojące pomyślę o rozszerzeniu diagnostyki .
Testów typu sanco , nifty nie zamierzam robić . Wolę te pieniądze wydać na rzetelnego lekarza do prenatalnych![]()
pierwszą wizytę umówili mi gdy będę 8+2 13 stycznia przecież ja osiwieję do tego czasu…i myślę czy nie szukać u innego terminu aby tylko sprawdzić czy kropek jest tam gdzie powinien
dziewczyna czy każda z was ma jakieś objawy ciążowe ?
u mnie dzisiaj 5+3 i brak jakichkolwiek objawów, czy powinno mnie to martwic ?
wczoraj z ciekawości zbadałam betę i była 29.048
dobrze że jutro mam wizytę ale troszkę sie stresuje...