NataliaNatka
Fanka BB :)
Trzymamy mocno kciuki!Czekam na wyniki powinny być za godzinę. Serce i gardło mi się ściska żeby był dobry przyrost
Robiłam oczywiście testy i tak średnio
Ciemniały i głowa pełna teraz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy mocno kciuki!Czekam na wyniki powinny być za godzinę. Serce i gardło mi się ściska żeby był dobry przyrost
Nie zawracaj sobie głowy testami, u mnie przy becie 109 ta kreska nie była jakoś super widocznaCzekam na wyniki powinny być za godzinę. Serce i gardło mi się ściska żeby był dobry przyrost
Wizyta o 9:00.Aż się zestresowałam jak zobaczyłam swój nick@StaraStaraczkaNew o której masz wizytę jutro? Ja o 12.20.. Przypomnisz mi który masz tydzien+dzień?
O kurczę dzisiaj rano byłaś? Gdzie tak szybko dają wyniki?Czekam na wyniki powinny być za godzinę. Serce i gardło mi się ściska żeby był dobry przyrost
Ja pewnie po 18 będę miała…O kurczę dzisiaj rano byłaś? Gdzie tak szybko dają wyniki?
Spokojne będzie dobry przyrost. Ja w poprzedniej ciąży przy becie 30 tys miałam na teście ledwo widoczna kreskeCzekam na wyniki powinny być za godzinę. Serce i gardło mi się ściska żeby był dobry przyrost
Oo czemu tak późno ?Ja pewnie po 18 będę miała…
3 min mam do szpitala autem i laboratorium mają swojeO kurczę dzisiaj rano byłaś? Gdzie tak szybko dają wyniki?
U nas w szpitalu też szybko wyniki3 min mam do szpitala autem i laboratorium mają swoje![]()
Oo u mnie dopiero 5+1 będzie. I pierwsza wizyta. A co widziałaś na usg na poprzedniej wizycie? Który miałaś tydz?Wizyta o 9:00.
Jutro będzie wg OM 5+5