NieTakaMałaMi
Fanka BB :)
O matko, wiem... Ja i mój tato (bliźniak i skorpion). Mogą nas używać jako naturalne źródło energii tak iskrzyJa sama jestem skorpionem więc wiesz jaka mieszanka wybuchowa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
O matko, wiem... Ja i mój tato (bliźniak i skorpion). Mogą nas używać jako naturalne źródło energii tak iskrzyJa sama jestem skorpionem więc wiesz jaka mieszanka wybuchowa![]()
Tak, bliźniaki są dwujajowe więc mogą nie być podobne do siebie.Gratulacje jeszcze raz! Czyli możesz mieć albo tej samej płci albo różnej?![]()
Dziewczyny jak się radujecie w razie przeziębienia. Kręci mnie w nosie i leje się woda boję się, że będę chora a to sam początek![]()
ja też wolę lipcowemniej męczarni w cieple z takim brzuchem
![]()
U nas wielka niespodzianka okazało się że jestem w ciąży bliźniaczej dwujajowejjeden zarodek jest troszkę mniejszy co wskazuje że do implantacji doszli później. W jednym widać już zarodek a w drugim ciałko żółte u obu maluchów było widać bijące serduszko ale jeszcze go nie słuchaliśmy
Proszę wpisać mi kolejną wizytę na 28.12 i zmienić datę porodu na 14.08
O! U mnie był 1 i COŚ. 31 grudnia się dowiem czy COŚ czy KTOŚByłam świadoma tego że mogą być bliźniaki ale na pierwszym USG było widać tylko jeden pęcherzyk ciążowy więc przyjęłam że będzie jeden maluch a tu dzisiaj taka niespodzianka![]()
a który to tydzień ?Byłam świadoma tego że mogą być bliźniaki ale na pierwszym USG było widać tylko jeden pęcherzyk ciążowy więc przyjęłam że będzie jeden maluch a tu dzisiaj taka niespodzianka![]()
Też mam najstarsza córkę z lutego więc coś o tym wiem a dodatkowo dużo przytyłam to już wgl toczyłam się .Imbir, czosnek pokrojony na kanapeczkę, cebula, sok z malin (tylko taki prawdziwy, nie aroniowy z aromatem), cynk do ssaniaU mnie imbir i zajzajer kanapeczkowy z czosnkiem dają radę.
I jeszcze w cieple wszystko gorzej puchnie, bleee. Córę rodziłam w lutym i też niedobrze, bo w żadną kurtkę się nie mogłam dopiąć, nawet w ciuchy mężaMiała taki bambon, że każdy myślał, że bliźniaki
![]()
Czaaaaad
To naprawdę się nie martw, inny sprzęt mógł dać taki rozjazd. No i badanie USG w ogóle może mieć pewien margines błędu, a na tym etapie mówimy przecież o milimetrach tego szczęścia dosłownie
O! U mnie był 1 i COŚ. 31 grudnia się dowiem czy COŚ czy KTOŚ![]()
Jeden zarodek jest większy i wskazuje na 6+1 a drugi mniejszy i lekarz określił go na 5 tydzieńa który to tydzień ?