Annnna1994
Fanka BB :)
I tydzień temu w w 4 i 3 było widać już pęcherzyk ciałko żółte i zarodek 2 mm?? Serio zmień tego lekarza.Wg OM będzie w środę co była 6,6 a w usg 5,5 ale owulacja była późno ja na moje wyliczenia teraz powinno być 5,6
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tydzień temu w w 4 i 3 było widać już pęcherzyk ciałko żółte i zarodek 2 mm?? Serio zmień tego lekarza.Wg OM będzie w środę co była 6,6 a w usg 5,5 ale owulacja była późno ja na moje wyliczenia teraz powinno być 5,6
Ok tego nie doczytałam że przez tydzień wzrost o 0.4 mm. Faktycznie przyrost jest malutki. Który teraz tc i dzień ?
Tydzien temu było z OM w środę 5,6 wg usg 5,5 w tym tygodniu w środę z OM 6,6 z usg 5,5I tydzień temu w w 4 i 3 było widać już pęcherzyk ciałko żółte i zarodek 2 mm?? Serio zmień tego lekarza.bo takie opcji nie ma. W najlepszym razie był widoczny w zeszłym tyg pęcherzyk ciążowy z żółtkowym. A w tym tyg pojawił się pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym i zarodkiem o wielkości 2.4 mm. Za parę dni pewnie będzie widać akcje serca. Tak ja to widzę ale wiadomo lekarzem nie jestem
![]()
Owulacja sprawdzana monitoringiem
Tydzien temu było z OM w środę 5,6 wg usg 5,5 w tym tygodniu w środę z OM 6,6 z
Może źle się wyraziłam nie dokładnie wczesniejOwulacja sprawdzana monitoringiem
Tydzien temu było z OM w środę 5,6 wg usg 5,5 w tym tygodniu w środę z OM 6,6 z usg 5,5
Rozumiem. No nic pewnie kolejna wizyta będzie rozstrzygająca. Albo się pojawi tętno albo nie. Ja w tej ciąży miałam stres bo wgl nic nie było widać przez bardzo długi czas. Wszyscy myśleli już że pozamaciczna. Ja już na 3 USG byłam nastawiona że wracam do domu i pakuje się do szpitala. A dopiero wtedy pojawił się pęcherzyk.Może źle się wyraziłam nie dokładnie wczesniej
A i nie jem słodyczyDziewczyny a jak funkcjonujecie na co dzień? Nosicie np zakupy czy kompletnie zero jakiegokolwiek przeciążania się?
Ja się nie będę tłumaczyć, bo nikt nie zna powodu L4Ja nie idę zbyt szybko na l4 w obawie przed stratą kolejnej ciąży. Nie chcę potem znowu się wszystkim tłumaczyć
Jak mała firma to odrazu szef zobaczy. Jak większą to się pewnie nie skapnie.Ja się nie będę tłumaczyć, bo nikt nie zna powodu L4do 15 tc nie masz obowiązku mówić pracodawcy o ciąży.
No pewnie.. ale szef nie ma prawa nawet jakby zobaczył mówić komukolwiek o ciąży, więc nie trzeba się nikomu tłumaczyć.Jak mała firma to odrazu szef zobaczy. Jak większą to się pewnie nie skapnie.![]()
Też mam niewielki wzrost zarodka (moim zdaniem), bo 1,5mm w ciągu 5 dni.Może źle się wyraziłam nie dokładnie wczesniej