Annnna1994
Fanka BB :)
Jak Cię to pocieszy to u mnie przy ponad 11 tys nie było widaćBeta 5900 …. A pęcherzyka nie można było znaleźć
Przyrost 228%
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak Cię to pocieszy to u mnie przy ponad 11 tys nie było widaćBeta 5900 …. A pęcherzyka nie można było znaleźć
Przyrost 228%
JestA kod L4 Nie jest ciazowy?
Wytrwał silniejszyJak Cię to pocieszy to u mnie przy ponad 11 tys nie było widaćpotem się pokazal jeden szacując beta wtedy może byla z 40/50 tys. Za tydzień pokazał się też drugi ale potem większy zjadł mniejszego
![]()
Wygrał lepszyJak Cię to pocieszy to u mnie przy ponad 11 tys nie było widaćpotem się pokazal jeden szacując beta wtedy może byla z 40/50 tys. Za tydzień pokazał się też drugi ale potem większy zjadł mniejszego
![]()
ja mam małe po heparynie ,narazie niczym nie smarujeMam okropne siniaki po igle. Mąż kupił mi maść z Arniki ale tam w składzie jest etanol a mówił w aptece, że dla kobiet w ciąży. Mogę posmarować siniaki czy lepiej niejestem zielona i przewrażliwiona …
Ja przez ostatnie 4 msc brałam heparynie sama i zero siniaków, dołączyłam acard i cały brzuch w sianiakach. A już sobie myślałam jak procesjonalnie robię te zastrzykija mam małe po heparynie ,narazie niczym nie smaruje
Oj tam, robiłaś profesjonalnie. Pewnie po acardzie ręce się trzęsąJa przez ostatnie 4 msc brałam heparynie sama i zero siniaków, dołączyłam acard i cały brzuch w sianiakach. A już sobie myślałam jak procesjonalnie robię te zastrzyki![]()
Nie wykluczone hahahhaaOj tam, robiłaś profesjonalnie. Pewnie po acardzie ręce się trzęsą![]()
właśnie u mnie zawsze problem z pobieraniem bo kiepskie żyły. A w środę i piątek bila się w obie ręce no i muszę się przejść na przyrost w poniedziałekja mam małe po heparynie ,narazie niczym nie smaruje