Mama23?????
Fanka BB :)
Jak będzie już prywatny wątek to proponuję zacząć go od tego że każda się przedstawi i opowie o sobie . Widziałam że poruszylyscie wcześniej ten temat . Więc dobrze by było pierwsze strony zacząć od tego 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to samo - ale to dlatego że nikt do nas nie przyjeżdża, tylko my jedziemy w gościJak tam Wasze przygotowania do świąt?
Ja mam w tym roku strasznie wywalone zarówno na sprzątanie, jak i gotowanie![]()
Bonjesta lub Xonvea, nie można brać doraźnie jak zacznie się brać to trzeba brać regularnie a potem ponoć stopniowo odstawiać, ja mam już to wykupione na razie nie brałam ale u mnie też się rozkręcają mdłości najgorzej jest w nocy (głód jest powodem) i rano więc w nocy po prostu jemJak się nazywa ten lek na receptę, który można brać na mdłości w ciąży? Nie wiem czy nie muszę poprosić o to lekarza…
On naprawdę pomaga? I czy można go brać doraźnie?
U mnie to samo. A jeszcze w poniedziałek i wtorek idę do pracy xdJak tam Wasze przygotowania do świąt?
Ja mam w tym roku strasznie wywalone zarówno na sprzątanie, jak i gotowanie![]()
Hejka! Można mnie dopisać do prywatnego wątku?![]()
Jasne. Z @Mama23????? Ustaliłyśmy, że do 15.01. Przyjmujemy nowe osoby. Po 16.01. Nie będzie opcji przyjęcia nowych osób.
No i wiadomo, że będą zasady.![]()
Ja też wolałabym żeby były tylko aktywne dziewczyny.Można można .
Witamy
No właśnie
Fajnie by było jak by na grupie zamkniętej były tylko te osoby które regularnie się udzielają![]()
My tak samo ale coś tam szykuje. Mówicie w święta rodzinie?Ja to samo - ale to dlatego że nikt do nas nie przyjeżdża, tylko my jedziemy w gości![]()
xonvea , mi wgl nie pomógł niestety a mało nie kosztuje bo 89 złJak się nazywa ten lek na receptę, który można brać na mdłości w ciąży? Nie wiem czy nie muszę poprosić o to lekarza…
On naprawdę pomaga? I czy można go brać doraźnie?