marzycielko
Fanka BB :)
My mam zamiar powiedzieć we wigilię ;My tak samo ale coś tam szykuje. Mówicie w święta rodzinie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My mam zamiar powiedzieć we wigilię ;My tak samo ale coś tam szykuje. Mówicie w święta rodzinie?
Ja w pierwszej ciszy w której miałam termin na połowę lipca powiedziałam w wigilię rodzinie. W kolejnej ciąży miałam termin na maj i w wigilię nie powiedziałam chociaż było już mega widaćMy mam zamiar powiedzieć we wigilię ;
U mnie brzucha nie widać ale strasznie uwierają mnie jeansy i jak tylko mogę to chodzę w dresach albo gdy nie widać to siedzę w rozpiętych spodniachU mnie dziś 7+4 i nie widać
Mam brzuch taki jak zawsze
Czyli widoczny![]()
Ja teżU mnie brzucha nie widać ale strasznie uwierają mnie jeansy i jak tylko mogę to chodzę w dresach albo gdy nie widać to siedzę w rozpiętych spodniach![]()
My też choć bije się ciągle z myślami... Serduszko już jest więc powinno być wszytko okMy mam zamiar powiedzieć we wigilię ;
U mnie dziś 7+5 i raczej wygląda jak zawsze. Ja jestem szczupła a brzuch zawsze trochę wystawał, wiecie takie dziecko z Afryki trochęU mnie brzucha nie widać ale strasznie uwierają mnie jeansy i jak tylko mogę to chodzę w dresach albo gdy nie widać to siedzę w rozpiętych spodniach![]()