Mama23?????
Fanka BB :)
brązowe to stara krew ,może to nic złegoEhh a u mnie jakieś małe brązowe plemienie :/ ja to chyba nigdy nie będę miała spokojnej ciąży :/ myślałam że chociaż plamienia mnie ominął skoro biorę luteinę…
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
brązowe to stara krew ,może to nic złegoEhh a u mnie jakieś małe brązowe plemienie :/ ja to chyba nigdy nie będę miała spokojnej ciąży :/ myślałam że chociaż plamienia mnie ominął skoro biorę luteinę…
usłyszałam ten sam tekstJa się tylko pocieszam , że mdłości to teoretycznie dobry znak . Jeszcze mój ginekolog mówi , że to taka wiadomość od dzidziusia , że u niego wszystko dobrzeTylko chłop mógł wpaść na taką teorię ….
![]()
teraz pozostało już tylko czekać. W zasadzie luteinę biorę, staram się oszczędzać czyli nie podnoszę ciężkich rzeczy, a na resztę już nie mam wpływu…brązowe to stara krew ,może to nic złego
Tak, nawet chyba Ania ystalila że jak ktoś się nie odzywa dłużej niż miesiąc to od razu mamy zgłaszać do usunięcia.Można można .
Witamy
No właśnie
Fajnie by było jak by na grupie zamkniętej były tylko te osoby które regularnie się udzielają![]()
Mnie też uwierają, ale mam tak zawsze przed okresem tez. W pracy jak siedzę za biurkiem to odpinam guzik zawsze jak mam okres albo sukienkę do pracy zakładam w te dni więc tak już mi zostałoU mnie brzucha nie widać ale strasznie uwierają mnie jeansy i jak tylko mogę to chodzę w dresach albo gdy nie widać to siedzę w rozpiętych spodniach![]()
Ja już mam zaokrąglony ale zdecydowanie nie czekam na duży brzuch x) nie przepadam za tym. W nic się człowiek nie miesci, wagi nie zobaczysz, ogolić się ciężkoJa się nie mogę doczekać jak już zobaczę zaokrągleniebrzucha nie Kostek
![]()
No to ja jestem w tej ciąży BEZPIECZNIUTKAOgólnie to prawda. Że im więcej objawów i im bardziej nasilone tym ciąża mniej zagrożona![]()
I spać się nie da i krzyże bolą. Ja jeszcze nie doświadczyłam niestety więc czekamJa już mam zaokrąglony ale zdecydowanie nie czekam na duży brzuch x) nie przepadam za tym. W nic się człowiek nie miesci, wagi nie zobaczysz, ogolić się ciężko![]()
To też prawdaI spać się nie da i krzyże bolą. Ja jeszcze nie doświadczyłam niestety więc czekam