Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To raczej w normie.. jakby skoczyło na 5 to by się można bylo martwicAle mi TSH skoczyło, jeszcze pół roku temu przed ciążą miałam 1,4 i w sumie zawsze tyle miałam, a teraz skoczyło do 2,1 :/
Ciekawe czy będę musiała to leczyć?
myślałam że w ciąży raczej powinno być w okolicach 1To raczej w normie.. jakby skoczyło na 5 to by się można bylo martwic
na pewno do starań. W ciąży może być troszkę wyższe.myślałam że w ciąży raczej powinno być w okolicach 1
Ale masz rację, jest w normie, więc się nie przejmuję. Zobaczymy co lekarz powie
Ginekolog musi wystawić skierowanie na badania.Dziewczyny , ja już po wizycie, wszystko ok, bije serduszko... Teraz czekam tylko aż cały stres ze mnie zejdzie... Czy robiła któraś z was badania krwi z Medicover? Mój gin mówi że wystarczy jak pokaże kartę ciąży i mi zrobią, coś mi się piękne to wydajenie za bardzo chce iść do jakiegoś gina od nich, czy ogólny może wypisać?
Bonjesta lek wlatuje codziennie,ale dalej słaboW pierwszej połowie czerwca * tak powinno być xd
A to współczuję takich miłości. A leki?