angeliskax
Moderator
Ładny wynikTak robiłam. Endo mi zleciła zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładny wynikTak robiłam. Endo mi zleciła zrobić
No właśnie myślę czy nie za małoŁadny wynik![]()
Spokojnie, ja się tak śmiałam. Nie zawsze wysoka beta świadczy o ciąży bliźniaczej. Zdarzają się też ciążę bliźniacze w normalnie rosnących betach. I pojedyncze przy bardzo wysokich wartościachNormalnie nastraszyłyście mnie bliźniakami i nie mogę przestać myśleć![]()
Moja koleżanka w wysokich wartościach miała pojedyncze dzieci. A niska beta u niej była bliźnięta . Wiec wiesz nie zawsze sie sprawdzaNormalnie nastraszyłyście mnie bliźniakami i nie mogę przestać myśleć![]()
Spokojnie, ja się tak śmiałam. Nie zawsze wysoka beta świadczy o ciąży bliźniaczej. Zdarzają się też ciążę bliźniacze w normalnie rosnących betach. I pojedyncze przy bardzo wysokich wartościach![]()
Moja koleżanka w wysokich wartościach miała pojedyncze dzieci. A niska beta u niej była bliźnięta . Wiec wiesz nie zawsze sie sprawdza![]()
Piękny wynik!Tak robiłam. Endo mi zleciła zrobić
Buraki wbrew pozorom nie mają dużo zelazaNo właśnie myślę czy nie za małoi już zamówiłam buraki
![]()
No mój się śmieje że dla mnie danie bez mięsa to nie jedzenie... Ja np zupą sobie nie pojem....Piękny wynik!
Ja chyba muszę zacząć więcej mięska jeśćbo mam 40
Miałam zamiar kiszone buraki robić bo to też przy moich problemach żołądkowych pomoże. Hmm to muszę się doedukowaćBuraki wbrew pozorom nie mają dużo zelaza