StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
No ten teges… Pytałam ginekologa o to i powiedział, że suplementacja żelaza to i tak po 16 tygodniu chyba, jeśli dobrze pamiętam. Więc będę sobie dalej żyć z moją ferrytyna.Tak robiłam. Endo mi zleciła zrobić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ten teges… Pytałam ginekologa o to i powiedział, że suplementacja żelaza to i tak po 16 tygodniu chyba, jeśli dobrze pamiętam. Więc będę sobie dalej żyć z moją ferrytyna.Tak robiłam. Endo mi zleciła zrobić
No to wjedzie nam żelazo w 2 trymestrzeNo ten teges… Pytałam ginekologa o to i powiedział, że suplementacja żelaza to i tak po 16 tygodniu chyba, jeśli dobrze pamiętam. Więc będę sobie dalej żyć z moją ferrytyna.
Tak, nie jest wskazana, jeżdżę na wlewy żelaza . I w ciąży mam zakaz x) więc staram się zawsze jakoś dożyć na moich wynikach do końca ciążyNo ten teges… Pytałam ginekologa o to i powiedział, że suplementacja żelaza to i tak po 16 tygodniu chyba, jeśli dobrze pamiętam. Więc będę sobie dalej żyć z moją ferrytyna.
Ja robię . Nie ma problemuDziewczyny , ja już po wizycie, wszystko ok, bije serduszko... Teraz czekam tylko aż cały stres ze mnie zejdzie... Czy robiła któraś z was badania krwi z Medicover? Mój gin mówi że wystarczy jak pokaże kartę ciąży i mi zrobią, coś mi się piękne to wydajenie za bardzo chce iść do jakiegoś gina od nich, czy ogólny może wypisać?
Zależy gdzieGinekolog musi wystawić skierowanie na badania.
Powiem wam jeszcze coś. Na USG dalej był widoczny mój drugi pęcherzyk podzielił się nawet na pół czyli miały być z niego bliźniaki jednojajowe. Niestety przykro bo nie przetrwa tego. Jest cały czas za mały wiwielkościow
Doczytałam..
Ja pół roku temu miałam ferrytyne 8, po miesiącu małej suplementacji ale i pilnowania się diety wzrosła do 45, teraz jeszcze nie badałam.Dziewczynki, a jaką macie ferrytynę, badałyście ją ?
Wyśle Ci w wiadomościU mnie ten pęcherzyk ciążowy dziwny był. Bo wyglądał jakby przez środek szła blona, taka cieniutka kreska, ale pęcherzyk żółtkowy był jeden. Pytałam ją co to za blona bo nie pamiętam żebym miała w poprzednich ciążach takie coś, ale mówiła, że to od pęcherzyka żółtkowego i że wszystko w normie,ciaża pojedyncza![]()