wiolaho
Fanka BB :)
współczuję , ja ogólnie mam problem z jelitami ale biorę probiotyk i trochę pomaga z wypróżnianiem i ze wzdęciami trochę tezEj pomóżcie ,co mogę zażyć na wzdęcia ? Są tak duże że aż boli brzuch od rozpierania ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
współczuję , ja ogólnie mam problem z jelitami ale biorę probiotyk i trochę pomaga z wypróżnianiem i ze wzdęciami trochę tezEj pomóżcie ,co mogę zażyć na wzdęcia ? Są tak duże że aż boli brzuch od rozpierania ...
to może też spróbuję , ja też mam problem z jelitami po tych zabiegach ...współczuję , ja ogólnie mam problem z jelitami ale biorę probiotyk i trochę pomaga z wypróżnianiem i ze wzdęciami trochę tez
mysle ze wartoto może też spróbuję , ja też mam problem z jelitami po tych zabiegach ...
Ja to samoJa po ciiiichu liczę choć jestem przerażona wizja.![]()
Ja mam 64 ale pół roku przyjmowałam żelazo, startowałam z poziomu 7Dziewczynki, a jaką macie ferrytynę, badałyście ją ?
u mnie była taka obsuwa że weszłam o 20A wiadomo co u @sawcia92 ?? Jak wizyta?
A jakiś Espumisan czy coś ?Ej pomóżcie ,co mogę zażyć na wzdęcia ? Są tak duże że aż boli brzuch od rozpierania ...
A ja wczoraj się naszukalam czy pisałaś czy nie i nie znalazłamu mnie była taka obsuwa że weszłam o 20na szczęście wszystko dobrze! Jest zarodek z serduszkiem
nie widać skąd mogło być to plamienie, ale jest malutki krwiaczek. Mam brać luteinę i rano dodatkowo
![]()