reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Rodzina zawsze pyta i pytać będzie jak nie o pierwsze to o drugie lub trzecie ,nimi nie ma co się przejmować . Mam nadzieję że będzie dobrze ,już do wizyty nie daleko ,zleci moment 🙂
o 3 Niekoniecznie 😅 u mnie dowiedzieli się ze będzie trzecie to takie eee. Moja mama jedynie co wczoraj skomentowała to "naróbcie sobie jeszcze 5." Mój mąż na to "dobrze". :-)
A moja siostra niby się cieszyła ale powiedziała żebyśmy uwzględnili to że na 4 miejsca nie ma 🤣 niby żartobliwie, ale gdzieś w nas takie emocje wzbudziło że "ale przykro."

reklama
Właśnie teraz dużo śluzu. To akurat dobrze bo to chroni przed infekcją.. Ale i tak strach jest :| mnie aż teraz brzuch z tego stresu i z tych świąt rozbolał.
źle że musimy się tak stresować , pocieszające jest to że nie jesteśmy same i możemy liczyć na wzajemne sparcie,że ze swoimi lekami nie jesteśmy same

Będzie dobrze kto jak nie my same musimy wierzyć w nasze kropki

o 3 Niekoniecznie 😅 u mnie dowiedzieli się ze będzie trzecie to takie eee. Moja mama jedynie co wczoraj skomentowała to "naróbcie sobie jeszcze 5." Mój mąż na to "dobrze". :-)
A moja siostra niby się cieszyła ale powiedziała żebyśmy uwzględnili to że na 4 miejsca nie ma 🤣 niby żartobliwie, ale gdzieś w nas takie emocje wzbudziło że "ale przykro."
ja usłyszałam zamiast gratulacji to tylko jak ty sobie poradzisz ,więc nic mnie nie zdziwi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry