Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Może masz teraz po badaniu?Znowu mam plamienia brązowe. Niby byłam niby mnie zbadał ale głowa jak to widzi to głupieje
Ja dzisiaj wyprawiłam imprezę I dopiero się skończyła. Odliczałam żeby się położyć.. tylko ciepłej herbatki jeszcze brakujeRany tak mnie zmogło popołudniu że ledwo się toczęczy wy też tak macie? Zmęczenie jakby kręciło się w głowie takie uczucie jak po karuzeli ale spać nie mogę no masakra
A jutro wyjazd w góry![]()
Ono tak szybko nie ustaje. Pewnie w ciągu paru dni przestaniesz plamić.Znowu mam plamienia brązowe. Niby byłam niby mnie zbadał ale głowa jak to widzi to głupieje
A mogłabyś polecić jakiś naturalny antyperspirant?A propos kosmetyków to odstawiłam wszystkie kremy z kwasami i retinolem a jeśli chodzi o antyperspirant to te zwykłe już dawno wyrzuciłam do kosza za dużo się naczytałam, używam tylko naturalnych w kremie , odstawiłam też całkowicie perfumy że względów zdrowotnych.
Odkąd jestem na bonjescie mdłości całkowicie odeszły, cieszę się że mi to pomaga przypuszczam że jestem na to skazana przez najbliższe 2 miesiace.
Poza tym cyce powiększają się jak szalone
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny, jestem po świętach najedzona jak dzika świnkaw poniedziałek wybieram się na badania krwi muszę na pewno powtórzyć TSH , glukozę i może zbadam progesteron bo tu dużo o nim wspominacie.
Buziaki
Plamienia wczoraj wieczorem minęły, dzisiaj te jakby ich nie było… możliwe, że miałam podobną sytuację do Ciebie. A jak Ty się czujesz? Masz jeszcze plamienia?@NataliaNatka jak u Ciebie sytuacja ?
To witaj w klubie, ja w poniedziałek też udaję się na badania zalecone przez klinikę.A propos kosmetyków to odstawiłam wszystkie kremy z kwasami i retinolem a jeśli chodzi o antyperspirant to te zwykłe już dawno wyrzuciłam do kosza za dużo się naczytałam, używam tylko naturalnych w kremie , odstawiłam też całkowicie perfumy że względów zdrowotnych.
Odkąd jestem na bonjescie mdłości całkowicie odeszły, cieszę się że mi to pomaga przypuszczam że jestem na to skazana przez najbliższe 2 miesiace.
Poza tym cyce powiększają się jak szalone
Pozdrawiam serdecznie wszystkie dziewczyny, jestem po świętach najedzona jak dzika świnkaw poniedziałek wybieram się na badania krwi muszę na pewno powtórzyć TSH , glukozę i może zbadam progesteron bo tu dużo o nim wspominacie.
Buziaki
no oby bo głowa świruje. I cały czas się bije czy iść na betę jutroOno tak szybko nie ustaje. Pewnie w ciągu paru dni przestaniesz plamić.