Zeszło mi z rąk i brzucha, na udach i nogach cały czas się utrzymuje + dzisiaj te czerwone policzki. Gorączki nie mam i nic innego mi nie dolega. Czasami swędzi.a ten zastrzyk cokolwiek pomogl ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zeszło mi z rąk i brzucha, na udach i nogach cały czas się utrzymuje + dzisiaj te czerwone policzki. Gorączki nie mam i nic innego mi nie dolega. Czasami swędzi.a ten zastrzyk cokolwiek pomogl ?
TakCzym jest to badanie “grupa krwi”? Po prostu żeby powiedzieli jaką masz?
Tak. Ojciec dziecka również musi mieć zrobione.Czym jest to badanie “grupa krwi”? Po prostu żeby powiedzieli jaką masz?
Nie musi. Chyba że mama ma grupę krwi ujemna.Tak. Ojciec dziecka również musi mieć zrobione.
Ciekawe. W sensie ja znam swoją i tak i się zdziwiłamTak. Ojciec dziecka również musi mieć zrobione.
Az zaraz ja sprawdzę te badania online.
Musisz zrobić dwa razy badanie żeby potwierdzić jaka masz grupę krwiCzym jest to badanie “grupa krwi”? Po prostu żeby powiedzieli jaką masz?
Nie musi mieć ;pTak. Ojciec dziecka również musi mieć zrobione.
Nawet wtedy nie musi. Lekarz mówi, że wtedy i tak się daje wtedy zastrzyk.Nie musi. Chyba że mama ma grupę krwi ujemna.