też byłam przerażona w zeszłym tygodniu jak córka mnie zaraziła grypamężowi robili w wigilię więc myślę że zrobią
Na razie jestem przerażona i strasznie się boję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też byłam przerażona w zeszłym tygodniu jak córka mnie zaraziła grypamężowi robili w wigilię więc myślę że zrobią
Na razie jestem przerażona i strasznie się boję
Dziewczyny, które miały in vitro część badań miały wcześniej robione w ramach rządowego pakietu. Dlatego w tym ja, mam na pierwszą wizytę w klinice przyjść z wynikami tj morfologia, TSH, glukoza na czczo, oraz badania moczu.
Rozumiem, no ja mam dokładnie taka sama grupę jak mąż, dodatnia. Więc nie interesowało mnie to za bardzo nigdyNawet wtedy nie musi. Lekarz mówi, że wtedy i tak się daje wtedy zastrzyk.![]()
U mnie kazde badanie po 60zl wi2c wyszło więcej niż w pakiecie
No zależy chyba też od lekarza ;p ja do teraz się spotykam z każdym lekarzem że żaden tego nie wymaga. A szpital też nic nie mówiłNam kazali![]()
Ja od siebie mogę polecić Palmers. Nie pachnie wiec na plusOd kiedy i czym zamierzacie smarować brzuszki i miejsca narażone na rozstępy?
Macie jakąś sprawdzoną polecajkę?
miałaś gorączkę i antybiotyk jakiś ?też byłam przerażona w zeszłym tygodniu jak córka mnie zaraziła grypawiem co czujesz! Trzymam kciuki żeby tobie przeszło równie szybko jak mi
![]()
ja niczym. W poprzedniej ciąży przytyłam 25kg i zero rozstępów to chyba genetykaOd kiedy i czym zamierzacie smarować brzuszki i miejsca narażone na rozstępy?
Macie jakąś sprawdzoną polecajkę?