reklama

Sierpniowe Mamy 2025

U mnie nigdy nie wychodzą pozytywne, nawet przy becie 30 tys, zdaje się tylko na betę :p
wooow :o
No to mam nadzieje ze u mnie jednak tak nie bedzie:D
Bo dzien przed testem jadlam ciastko ze spirytusem i o ile by sie okazalo ze beta dopiero sie rozkreca to torche sie uspokoje ze moze wylapalam testem wczesnie i jeszcze nie moglam zaszkodzic a jak bedzie duza to bede bardziej schizowac… plus do mojej gin dopiero na 23.01 jest termin, musze isc do innego na pierwsza wizyte:(

reklama
wooow :o
No to mam nadzieje ze u mnie jednak tak nie bedzie:D
Bo dzien przed testem jadlam ciastko ze spirytusem i o ile by sie okazalo ze beta dopiero sie rozkreca to torche sie uspokoje ze moze wylapalam testem wczesnie i jeszcze nie moglam zaszkodzic a jak bedzie duza to bede bardziej schizowac… plus do mojej gin dopiero na 23.01 jest termin, musze isc do innego na pierwsza wizyte:(
Lepsza wyższa niż za niska :p z mojego doświadczenia bardziej mnie stresowała zawsze niższa :D

Matko bosko Wy już jesteście umówione na prenatalne? 😳😳 ja ani o tym nie myślałam żeby się zapisywać przed USG chociaż tym w styczniu
Ja mam wizytę 7 stycznia i jeśli będzie serce to dopiero spytam o prenatalne, ale z tego co mówiła doktor to chyba w szpitalu 🤔 ze względu na komplikacje w poprzednich ciążach

Tak mi szybko czas leci w święta, że dopiero się zorientowałam, że już siódmy tydzień leci.. 6+1 dzis

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry