Patka2207
Fanka BB :)
kupiłam i nie mam pojęcia jak włożyć ten patykDokładnie. Crp jest poniżej 30. Nie bierze się wtedy antybiotyku.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kupiłam i nie mam pojęcia jak włożyć ten patykDokładnie. Crp jest poniżej 30. Nie bierze się wtedy antybiotyku.
będzie dobrze!Ale jeszcze nic nie jest przesadzone, na USG było widać krwiaka i również dzieci z bijącymi serduszkami, krwawanie już jest dużo mniejsze niż wczoraj i dzisiaj rano
współczuję… ja bym sobie nie dała rady włożyć samakupiłam i nie mam pojęcia jak włożyć ten patyk![]()
Nowy pre..gna st..art ma 800 aktywnego. Polecam. Ale lepiej kupować stacjonarnie bo przez internet pewnie wysyłają jeszcze stare do wyczerpania zapasów. A tam było 400 i 400. A pr..eg..na plu...s ma 600 aktywnego, też bez sztucznegoWłaśnie z tym kwasem foliowym to jest tak,że w większości chyba wszystkich ? Suplementach dla kobiet w ciąży jest 200 aktywnego folianu plus 200 tego syntetycznego ,który ponoć utrudnia wchłanianie tego pierwszego miałam kiedyś Was o to zapytać czy ktoś to ogarnia ale zapomniałam
Dostaniesz. Nawet jeśli nie byłabyś już pracownikiem ale przepracowałabhs cały ubiegły rok to muszą wypłacić.A może któraś z Was mi pomoże w temacie 13-tej pensji, pracuje w "państwówce" i zastanawiam się czy pójście na l4 w połowie stycznia lub dopiero po jego przepracowaniu wpłynie na to czy dostanę 13ta pensje za zeszły przepracowany rok ? Czy jeśli pójdę na l4 nie ważne czy w połowie stycznia czy na początku lutego to z racji pobytu na l4 i tak tego nie dostanę ? Zazwyczaj nam te 13 tki wypłacali w marcu. Czytałam w necie ale jest mnóstwo sprzecznych informacji i już sama nie wiem
Ale jeszcze nic nie jest przesadzone, na USG było widać krwiaka i również dzieci z bijącymi serduszkami, krwawanie już jest dużo mniejsze niż wczoraj i dzisiaj rano
To dobre wieści.Ale jeszcze nic nie jest przesadzone, na USG było widać krwiaka i również dzieci z bijącymi serduszkami, krwawanie już jest dużo mniejsze niż wczoraj i dzisiaj rano
to pewnie pękł krwiak , trzymam kciukiAle jeszcze nic nie jest przesadzone, na USG było widać krwiaka i również dzieci z bijącymi serduszkami, krwawanie już jest dużo mniejsze niż wczoraj i dzisiaj rano
A 13-stka nie jest za przepracowanie całego roku?A może któraś z Was mi pomoże w temacie 13-tej pensji, pracuje w "państwówce" i zastanawiam się czy pójście na l4 w połowie stycznia lub dopiero po jego przepracowaniu wpłynie na to czy dostanę 13ta pensje za zeszły przepracowany rok ? Czy jeśli pójdę na l4 nie ważne czy w połowie stycznia czy na początku lutego to z racji pobytu na l4 i tak tego nie dostanę ? Zazwyczaj nam te 13 tki wypłacali w marcu. Czytałam w necie ale jest mnóstwo sprzecznych informacji i już sama nie wiem