Annnna1994
Fanka BB :)
Ja jutro na 14.30 mam wizytę. Nie mogę się już doczekać. Oby tylko było wszystko ok 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze nie wiadomoSuper wieścikiedy do domu?
Będzie na pewnoJa jutro na 14.30 mam wizytę. Nie mogę się już doczekać. Oby tylko było wszystko ok![]()
poczytam jaki to skald maTak, to na receptę. Ja poprosiłam mojego wprost i dostałam na szczęście. Mam te Xonvea.
Aaa to ja kupowałam beżowo białe, będą pasować bez względu na płećGdybym znała płeć to byłoby łatwiej robić zakupy![]()
Jak jutro będzie ok na USG to może też zaszaleje i coś uniwersalnego kupięJa ostatnio obkupilam się w hm i mam zakazwłaśnie zawieźliśmy młodego stare ubranka i muszę przejrzeć co do kontenera
Ja przed, na 7 stycznia, moj ginekolog wyjechał na okres świąteczno-sylwestrowy, a innym nie ufamDziewczyny wszystkie juz jestescie po wizytach? Ja na 8.01 sie zapisalam ale nie do mojej lekarki
Mąż jak ze mną w domu oglądał co kupiłam (bo w sklepie było jak chcesz to bierzJak jutro będzie ok na USG to może też zaszaleje i coś uniwersalnego kupię![]()