Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Ale zrobiłaś mi ochotę na kanapkę z żółtym serem i keczupemMacie już jakies specyficzne zachcianki ?
U mnie na kolację wjechał chleb z masłem i ketchupem
Ostatni raz jadłam jeszcze jako niepełnoletniajakies 20 lat temu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale zrobiłaś mi ochotę na kanapkę z żółtym serem i keczupemMacie już jakies specyficzne zachcianki ?
U mnie na kolację wjechał chleb z masłem i ketchupem
Ostatni raz jadłam jeszcze jako niepełnoletniajakies 20 lat temu
![]()
Ja miałam taki tydzień, że w sumie jedyne co jadłam to grzanki z ketchupem i serem na zmianę z pomidorową z makaronem…Ale zrobiłaś mi ochotę na kanapkę z żółtym serem i keczupem![]()
Też miałam taką fazę, aż po któryś tam z kolei zapiekankach tak mnie zemdliło, że leżałam na podłodze w salonie bez sił i prawie płakałam, a obok kręcił się dziesięciomiesięczny szogun na sterydachJa miałam taki tydzień, że w sumie jedyne co jadłam to grzanki z ketchupem i serem na zmianę z pomidorową z makaronem…
Niestety z proga nie mam, bo nie sprawdzałam w poprzednich ciążachCiekawemi beta rośnie porównywalnie do ciazy z córką, za to progesteron wtedy ciagle pow 30, a teraz to beczka śmiechu
Macie jakieś wróżby z prożka?![]()
Ketchup i pomidory, czyli potaasJa miałam taki tydzień, że w sumie jedyne co jadłam to grzanki z ketchupem i serem na zmianę z pomidorową z makaronem…
Ja z dziewczynka miałam odrzut do mięsa.Ja powiem wam że mam same nowości w tej ciąży , pierwszy raz tak długo mdłości mnie trzymają i od tyłu rzeczy odrzuca . Zaczęło się od kawy że przestałam pić , pozniej herbata zwykła (wchodzi tylko z cytryną ) a teraz mięso , wczoraj zjadłam trochę schabu ze śliwką i tak mnie zemdlilo że masakra i od tamtej pory sam zapach mięsa tak mnie drażni ... Mąż wczoraj robił te steki ,to pytam co tak śmierdzi ,okazało się że jego mięso . No i jadę na bez mięsnych daniach ale chociaż ryba narazie wchodziwięc dlatego stawiam że to nie może być dziewczynka jak tyle innych rzeczy
Ciekawe czy się sprawdziJa powiem wam że mam same nowości w tej ciąży , pierwszy raz tak długo mdłości mnie trzymają i od tyłu rzeczy odrzuca . Zaczęło się od kawy że przestałam pić , pozniej herbata zwykła (wchodzi tylko z cytryną ) a teraz mięso , wczoraj zjadłam trochę schabu ze śliwką i tak mnie zemdlilo że masakra i od tamtej pory sam zapach mięsa tak mnie drażni ... Mąż wczoraj robił te steki ,to pytam co tak śmierdzi ,okazało się że jego mięso . No i jadę na bez mięsnych daniach ale chociaż ryba narazie wchodziwięc dlatego stawiam że to nie może być dziewczynka jak tyle innych rzeczy
Cześć, rozgosc się. Niedługo przenosimy się na prywatny wątek więc dziewczyny odzywajcie się, bo do 15.01. Przyjmujemy jeszcze nowe osoby. Po tym nie będzie już dostępu tylko zostanie publiczny wątek czyli ten aktualnyCześć dziewczyny, nieśmiało do Was dołączę, czekałam na potwierdzenie serduszka. Termin mi wypada według wyliczeń na 20.08, potrzebuje trochę czasu, żeby nadrobić co tutaj się działo![]()