angeliskax
Moderator
Może będziesz miała w ciąży rwę kulszową.Trzymam kciuki! Ciekawe jak duże są już Wasze bobasy![]()
Mnie okropnie kłuje jajnik prawy i bolą plecy.. to już nie jest tak że mnie boli coś tam, tylko napieprza mnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może będziesz miała w ciąży rwę kulszową.Trzymam kciuki! Ciekawe jak duże są już Wasze bobasy![]()
Mnie okropnie kłuje jajnik prawy i bolą plecy.. to już nie jest tak że mnie boli coś tam, tylko napieprza mnie![]()
A jak się czujesz?U mnie chyba się mdłości rozkręcają![]()
Ja w 1 przytyłam 30kg. W drugiej 12. Ciekawe ile w tejMyślicie, że da się przytyć mniej niż 10kg? I tak, wiem że waga w ciąży nie jest najważniejsza, tak tylko głośno myślę![]()
Pierwsza ciąża w życiu to mam różne rozkminy. Ale nie mam w planach głodówek ani nic, żeby tylko za dużo nie przytyć. Będzie co ma być.Ja tam wsumie wgl o tym nie myśle. Oby tylko dziecko urodziło się zdrowe. Kilogramy kiedyś tam sobie zrzucę jak bd zapominać przez tydzień jeść po porodzie haha
Dlaczego masz zle przeczucia?Ja właśnie wróciłam z krwi i będę jak na szpilkach czekać na 16:45 na USG. A mam złe przeczucia i jakoś mocno nerwowa jestem…
Już widzęTylko progesteron, bo lekarz chce zobaczyć jak reaguje na ten Besins, czy dobra dawka itp.
A zle przeczucia to nie wiem, jakaś nerwowa jestem. Bo cycki za mało bolą, bo brzuch boli za bardzo itp. Takie po prostu odczucia.
To nie brzmi dobrze….Może będziesz miała w ciąży rwę kulszową.![]()
Spokojne u mnie też są dni że cholernie bolą mnie plecy. W tej ciąży to jakaś masakra. A nigdy mnie nie bolały. Lekarz mówi że to od tolozgiecia macicy ale jakoś w poprzednich ciążach mi nie przeszkadzało aż takTo nie brzmi dobrze….![]()
no cały czas smarkam wczoraj zażyłam wieczorem 1 paracetamol dziś na razie spoko i czuję że odkaszluje to co w gardle jak by.A jak się czujesz?