nie mam pojęciaMi przez święta doszedł 1kg, kompletnie nie wiem skąd bo praktycznie nic nie jadłam… Zastanawiam się czy to może mieć związek z Xonvea. Może wodę zatrzymują czy coś? Bo zaczęłam je brać właśnie 23.12.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie mam pojęciaMi przez święta doszedł 1kg, kompletnie nie wiem skąd bo praktycznie nic nie jadłam… Zastanawiam się czy to może mieć związek z Xonvea. Może wodę zatrzymują czy coś? Bo zaczęłam je brać właśnie 23.12.
O pięknie <3Jestem po wizycie
Moje malutkie bobo ma calutkie, okrąglutkie 2 cm
Serduszko 175
Myślę, że tak. Ja co prawda przytyłam trochę ponad 10, ale miałam straszną ochotę na słodycze i się nie ograniczałam, więc myślę, że gdybym trochę uważała na to co jem to by było mniej niż 10Myślicie, że da się przytyć mniej niż 10kg? I tak, wiem że waga w ciąży nie jest najważniejsza, tak tylko głośno myślę![]()
Ale słodziak <3 rosną jak na drożdżachZobacz załącznik 1680585Ja dziś też zaliczyłam wizytę. Ja chora, moja 2 latka w nocy wysoka gorączka i obie polegujemy dziś.
Ale za to krewetka ma 1,77 cm i aktywnośc serduszka ładna![]()
Ale piękne te Wasze USG! A terminy z dzisiejszych wizyt Wam się zgadzają z terminami z OM?
Jest serduszko, to najważniejsze! Oby teraz już było z górki! Ściskam mocnoCześć Dziewczyny, czy można do Was dołączyć? Obecnie jestem 6+3, wczoraj zobaczyłam bijące serduszko. Przez nasza długa historię leczenia niepłodności jeszcze boję się cieszyć, ale serduszko dało nadzieję![]()
TakA besins wychodzi we krwi?