Annnna1994
Fanka BB :)
Ja już też po USG, całe 2.27 cm maleństwa. No i pierwsze USG przez brzuch x)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow, szybko chyba? W sensie przez brzuch? Na kiedy termin z USG?Ja już też po USG, całe 2.27 cm maleństwa. No i pierwsze USG przez brzuch x)
woow 42 to na prawdę skrajność. Ja raz jak wyszłam z córką ze szpitala bo była chora to z nerwów zeszłam do 45 i rodzice jak mnie zobaczyli to zagrozili że jak nie przytyje to mnie gdzies na leczenie wyśląja ważę 42 i wiem o czym mówisz że nie masz ani tyłka ani cyckamam to samo
![]()
Na 4.08 narazie bez większych zmianWow, szybko chyba? W sensie przez brzuch? Na kiedy termin z USG?
no moja waga zawsze była 45-46 ale później przez stres spadło do 42 i tak się utrzymuje do teraz. W sumie to też zależy od wzrostu dużowoow 42 to na prawdę skrajność. Ja raz jak wyszłam z córką ze szpitala bo była chora to z nerwów zeszłam do 45 i rodzice jak mnie zobaczyli to zagrozili że jak nie przytyje to mnie gdzies na leczenie wyśląale faktycznie wyglądałam okropnie
moje wykarmiły dwójkę więc i twoje dadzą radęJa się nawet zastanawiam czy moje mikro cycki wykarmią maleństwo![]()
Ja się też nie przyznaje ale ja mam 175cm wzrostu więc się gubi![]()
Weź mnie trochę pociesz, przyznaj sięJa się też nie przyznaje ale ja mam 175cm wzrostu więc się gubi![]()