Mama23?????
Fanka BB :)
w późniejszym etapie nie będziesz widzieć cyferek na wadze jak każda z nasJa ważę jeszcze więcej. Dziś lekarz pytał o wagę to powiedziałam że po świętach to ja na wagę nie staje hahahah
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w późniejszym etapie nie będziesz widzieć cyferek na wadze jak każda z nasJa ważę jeszcze więcej. Dziś lekarz pytał o wagę to powiedziałam że po świętach to ja na wagę nie staje hahahah
JasneJa tam akceptuje się taka jaka jestem. Jak przejdziemy na prywatne forum to może coś więcej wam o sobie napisze. I z czego wynika moja waga x)
Pamietam ten moment jak raz brałam prysznic i takie „kuwa, gdzie moje stopy!?”w późniejszym etapie nie będziesz widzieć cyferek na wadze jak każda z nas![]()
a golenie na końcówce to już wgl wyczynPamietam ten moment jak raz brałam prysznic i takie „kuwa, gdzie moje stopy!?”
Tak pamiętam jak mnie brali na cesarkę i chcieli sprawdzić czy dobrze ogolona żeby wrazie co poprawić ale mowia nie tu nie ma co poprawića golenie na końcówce to już wgl wyczyn![]()
Powiem wam, że tak patrzę na listę terminów i niektóre Nicki mi nic nie mówiąw sensie że te osoby się wgl nie udzielają
Na cesarkę musisz być dobrze ogolona? A to w szoku jestemTak pamiętam jak mnie brali na cesarkę i chcieli sprawdzić czy dobrze ogolona żeby wrazie co poprawić ale mowia nie tu nie ma co poprawić
do każdej operacji czy zabiegu musisz byćNa cesarkę musisz być dobrze ogolona? A to w szoku jestem
Właśnie wróciłam.I jak tam wizyta ? Czekamy![]()
O pięknie, to chyba nawet lepiej niż myślałaśWłaśnie wróciłam.
Kropek ma się dobrze. 1.31cm, tętno coś powyżej 160, 166 chyba? Wg USG ciąża 4 dni starsza więc trzymamy się na razie terminu z OM. Karta ciąży założona, we wtorek za tydzień idę porobić wszystkie badania z krwi i 9.01 kolejna wizyta. Mam się umówić na te prenatalne, coś mówił o UCK w Gdańsku czy o Invicta. Muszę poczytać co i jak.
Na mdłości mam zwiększyć Xonvea. Progesteronem kazał się na razie nie przejmować i powtórzyć go przy tych badaniach z krwi za tydzień.