Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wow, jesteś niesamowita, pięknie to wygląda a ile pracy włożoneKoniecTeraz tylko siebie ubrać i można siadać
Szczęśliwego nowego roku ,pełnego spokoju ,radości i miłości![]()
Ale jesteś super mamą. Mega pomysł stoliczka dla dzieciaczków. Szanuje za to.KoniecTeraz tylko siebie ubrać i można siadać
![]()
Szczęśliwego nowego roku ,pełnego spokoju ,radości i miłości![]()
Tak kontrolnie. Obciążenia nie można robić często, a to jest to samo badanie wiec za jednym kluciem można sprawdzić jak się zachowuje insulina i przy jakim poziomie glukozyKrzywa każda będzie musiała robić gdzieś pomiędzy 24-26 tyg. A z insulina po co ?
Piąteczka. Przeglądamy te same strony, też robiłam rogaliki ala kanapeczkiciasto francuskie kupiłam i później robiłam rogaliki i piekłam , coś Ala mini kanapki to z pierwszego zdjęcia a z drugiego to rogaliki z nutellą i bananem . Zdjęcie z netu bo już nie chce mi się iść robić swojego . Coś takiego , tylko u mnie jedne z szynką ,sałata, ogórkiem i mozzarellą a drugie tak samo tylko zamiast szynki -boczek
RozumiemTak kontrolnie. Obciążenia nie można robić często, a to jest to samo badanie wiec za jednym kluciem można sprawdzić jak się zachowuje insulina i przy jakim poziomie glukozy
Ale pyszności. I wzajemnie szczęśliwego nowego rokuPiąteczka. Przeglądamy te same strony, też robiłam rogaliki ala kanapeczkitylko ja dałam szynkę szwardzwaldzką i tuńczyka. Czyli nic co mogłabym zjeść. Ale goście bardzo chwalili
![]()
A do tego rożki nadziewane kurczakiem i serem.
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny!! Na pewno będzie szczęśliwy bo już za 8 miesięcy zobaczymy nasze maleństwa na żywo![]()
![]()