Annnna1994
Fanka BB :)
Ja jutro też idę ale na szczęście jeszcze jutro i 3 dni wolnegoJa jutro do pracy idę na cały dzień i średnio to widzę. W zasadzie od tygodnia to głównie leżę w łóżku, już prawie nic nie jem i ciągle mnie mdli![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jutro też idę ale na szczęście jeszcze jutro i 3 dni wolnegoJa jutro do pracy idę na cały dzień i średnio to widzę. W zasadzie od tygodnia to głównie leżę w łóżku, już prawie nic nie jem i ciągle mnie mdli![]()
O tak, potem idę 7 i znow kilka dni wolnego, potem jeszcze ze 3 dni i planuje już L4. Mam jeszcze studia ale to jakoś przeżyjęJa jutro też idę ale na szczęście jeszcze jutro i 3 dni wolnego
Planujesz już L4 ? Ja jeszcze nieO tak, potem idę 7 i znow kilka dni wolnego, potem jeszcze ze 3 dni i planuje już L4. Mam jeszcze studia ale to jakoś przeżyjęoby tylko dotrwać do tej połowy stycznia jakoś.
Ja też planuje wytrzymać do końca lutego, najbardziej by mi się opłacało do połowy kwietnia bo wtedy premia kwartalnaPlanujesz już L4 ? Ja jeszcze nie![]()
Na studiach się tak dogadaj żebyś nie miała problemu z zusem... ;/ bo na l4 nie można studiować ;|O tak, potem idę 7 i znow kilka dni wolnego, potem jeszcze ze 3 dni i planuje już L4. Mam jeszcze studia ale to jakoś przeżyjęoby tylko dotrwać do tej połowy stycznia jakoś.
No ja zazwyczaj wytrzymuje do 5/6 miesiąca a potem klekajcie narody x)Ja też planuje wytrzymać do końca lutego, najbardziej by mi się opłacało do połowy kwietnia bo wtedy premia kwartalna, ale nie wiem czy dam radę tyle
By the way, czy to forum ma jakąś apke na telefon?ok ,nie ma sprawy![]()
Ja też planuję dotrwać jakoś do premii rocznej, czyli do końca marca. To moje założone minimum. Się okaże co z tego wyjdzieJa też planuje wytrzymać do końca lutego, najbardziej by mi się opłacało do połowy kwietnia bo wtedy premia kwartalna, ale nie wiem czy dam radę tyle
Planujesz już L4 ? Ja jeszcze nie![]()
Na studiach się tak dogadaj żebyś nie miała problemu z zusem... ;/ bo na l4 nie można studiować ;|