Karolina2495
Fanka BB :)
Oo ja mam z OM na 22.08. Co było widać dzisiaj na usg?Ja miałam dziś nieplanowaną wizytę bo zwolnił się termin u lekarki, u której chciałam prowadzić ciążę i zmienił mi się termin porodu na 21 sierpnia![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oo ja mam z OM na 22.08. Co było widać dzisiaj na usg?Ja miałam dziś nieplanowaną wizytę bo zwolnił się termin u lekarki, u której chciałam prowadzić ciążę i zmienił mi się termin porodu na 21 sierpnia![]()
No właśnie koszt podobny więc jak już tyle człowiek ma zapłacić to chciałby najlepsze. Z drugiej strony nie wiem ile jest sens kombinować skoro wg mojej wiedzy nie mam większych ryzyk, poza wiekiem. I chcę to po prostu zrobić dla siebie…
Ja w pierwszej ciąży miałam 35 lat, przezierbosc karkowa była na granicy i wyszło mi pośrednie ryzyko trisomii - córeczka zdrowa. Teraz też się zastanawiam czy robić tą pappe.Ja też rocznikowo 35, ale skończonych na badaniu nie będę jeszcze mieć i też się zastanawiam jaki to będzie miało wpływ.
W szpitalu podawali mi w ramię i było mniej nieprzyjemnie niż w brzuchWiem, ale jakoś się boję, że tam mniej tłuszczu. Próbowała któraś z Was?
Ostatnią wizytę miałam 30 grudnia, także za dużo się nie zmieniło, było widać serduszko i kropek urósł 13 mmOo ja mam z OM na 22.08. Co było widać dzisiaj na usg?![]()
Wow, ale duża już!Fasolka wita wszytkie ciocie![]()