dominisia2605
Fanka BB :)
Właśnie 1 poród miałam mieć naturalnie ale 3 cm rozwarcia i dalej nie chciało pójść . Wszystkiego próbowali . I szczerze z jednej strony fajnie bo wieczorem to człowiek przespał się i rano wstał tylko że w dzień umęczyli .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam i miałam w 38 tc ale dlatego że po zdjęciu pessara u mnie zaraz jest poród i bał się lekarz że nie trafię na jego dyżur potemMiała któraś z Was planowaną cesarkę ? Ile wcześniej robią ?
Jakich wymiarów jest krwiak ?Ja po USG tętno 141,krwiak mniejszymam skierowanie na badania to jutro krew upuszczamy
![]()
Mój ma 4,4cm0,8cm teraz to już mikro![]()
Też się śmieje, że urodzę prędzej na początku wrześniaWedług OM 7+0, a według USG 7+1, więc termin na drugą połowę sierpnia mam i jak będzie taki sam uparciuch jak syn to większość z was pewnie już będzie tulić swoje maluchy, a ja będę się męczyć z wielkim brzuchem dalej w upały, bo syna 40+1 urodziłam![]()
ja to chętnie mogę rodzić już na koniec lipcaTeż się śmieje, że urodzę prędzej na początku września![]()
To tak jak ja! Też mam 2cc za sobą i jak tylko zobaczyłam 2 kreski na teście to pierwsza myśl "nie dam rady, 3cc..." Mimo że znioslam ok bardzo się boje. Obiecałam sobie że nie czytam nic, lekarka po 2cc zaprosiła mnie na kolejne, a moja kosmetyczka ma za sobą 3cc i mówi że 3 zniosła najlepiej. Tego się trzymam i staram się odgonić czarne myśliJa równo w 39 tygodniu
Teraz będzie podobnie jak nie wcześniejmam za sobą już 2 cesarki
![]()
To tak jak ja! Też mam 2cc za sobą i jak tylko zobaczyłam 2 kreski na teście to pierwsza myśl "nie dam rady, 3cc..." Mimo że znioslam ok bardzo się boje. Obiecałam sobie że nie czytam nic, lekarka po 2cc zaprosiła mnie na kolejne, a moja kosmetyczka ma za sobą 3cc i mówi że 3 zniosła najlepiej. Tego się trzymam i staram się odgonić czarne myśli