Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciuki za serduszko.Cześć,
dołączam się do wątku. Termin mam na 1 sierpnia, byłam już na jednej wizycie, ale pośpieszyłam, bo nie było jeszcze widać tętna. Kolejna wizyta w poniedziałek.
Dzisiaj mam 16 dpt. Generalnie rozmawiałam z immuno i kazała zrobić morfologię więc za jednym kłuciem jednak zrobiłam betę i progaTy jesteś dzisiaj jakby który dzień po owulacji?
a jak ten transfer się przelicza na owu? Czy to kompletnie coś innego? To transfer iluś dniowego czy jak?Dzisiaj mam 16 dpt. Generalnie rozmawiałam z immuno i kazała zrobić morfologię więc za jednym kłuciem jednak zrobiłam betę i proga![]()
14.08Kalkulator pokazuje, że 21.08
Tak, zbadam jutro betę. Do kliniki mam się dopiero zgłosić na przełomie grudnia/stycznia. Ciągle to czekanie..
A Tobie na kiedy pokazuje termin?
Chyba będzie 21 dpoa jak ten transfer się przelicza na owu? Czy to kompletnie coś innego? To transfer iluś dniowego czy jak?
Spoko. Tak z ciekawości pytamChyba będzie 21 dpotransfer + ilu dniowy zarodek
Generalnie nie wiem, może ktoś mądrzejszy się jeszcze wypowie![]()
Ciałko żółte produkuje progesteron. To nie to samo co pęcherzyk żółtkowy. Co do torbieli to w poprzedniej ciąży moja urosła do 8cm, musiałam uważać w pierwszym trymestrze, żeby się nie skręciła, ale ryzyko wynikało pewnie poniekąd z rozmiaru. Później zaczęła się zmniejszać, a po połówkowych nikt już jej nie odnajdywał. We wrześnie robiłam USG po porodzie- torbieli brakPodjechałam jednak na sor z tym skierowaniem bo zaczęły mi się delikatne plamienia . Okazało się że bol bez fizjo będzie się nasilał coraz bardziej bo rana wewnętrznie nie zagoiła się,dodatkowo te zrosty bolą . Mam nadal torbiel na lewym jajniku ,trochę urosła bo miała 24 mm teraz ma 27 mm ,ale mam się nie przejmować nią . Zrobił się krwiak koło pęcherzyka ciążowego stąd plamienia . Dostałam duphaston . Ciąża żywa ,zarodek ma 4 mm i uwidoczniono akcje serca . Ale teraz czytam wypis i zastanawia mnie jedna rzecz a nie wspomniał o tym . Na prawym jajniku miałam torbiel krwotoczna a teraz jest napisane jajnik prawy z ciałkiem żółtym ciążowym . Ktoś wie o co może chodzić ? Czy pomylił się czy ciąża bliźniacza tylko jedno rozwija się wolniej ? Bo zgłupiałam