Wiktoria9
Fanka BB :)
Jestem lwem 22.08, choć podobno bardziej pannąTeż bym chciała na raka się wstrzelić choć termin na 9 sierpnia więc liczę że na cc uda się dogadać na rakaniestety mam z rodziny 2 osoby spod lwa i ciężko mi się z nimi dogadać.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem lwem 22.08, choć podobno bardziej pannąTeż bym chciała na raka się wstrzelić choć termin na 9 sierpnia więc liczę że na cc uda się dogadać na rakaniestety mam z rodziny 2 osoby spod lwa i ciężko mi się z nimi dogadać.
Ja mam babcię z 12.08 czyli Lew i jest to najlepsza , najbardziej uczciwa i sympatyczna osoba jaką znam . Natomiast z moim tatą panną z 29.08 już mi jest dużo mniej po drodzeJestem lwem 22.08, choć podobno bardziej pannąi pół rodziny mam z sierpnia i nie mam złych doświadczeń - wszyscy mili, sympatyczni, pomocni i uśmiechnięci bez złych cech snobizmu itp. oczywiście wiem że to żarty co do znaków zodiaku, a też dużo zależy od wychowania, natomiast ja z czystym sumieniem polecam sierpień
![]()
Pierwsze i drugie prenatalne są na NFZA teraz czasami prenatalne nie są również na NFZ?
Mój luby to Lew... Oj kłótnie to lvl hard. Trzeba być dobrze przygotowanymTeż bym chciała na raka się wstrzelić choć termin na 9 sierpnia więc liczę że na cc uda się dogadać na rakaniestety mam z rodziny 2 osoby spod lwa i ciężko mi się z nimi dogadać.
Oo ja mam teraz termin na 22.08, ale dwa porody dwa dni przed terminem z OM, więc obstawiam okolice 20.08. Tym bardziej, że owu miałam szybciej w tym miesiącuJestem lwem 22.08, choć podobno bardziej pannąi pół rodziny mam z sierpnia i nie mam złych doświadczeń - wszyscy mili, sympatyczni, pomocni i uśmiechnięci bez złych cech snobizmu itp. oczywiście wiem że to żarty co do znaków zodiaku, a też dużo zależy od wychowania, natomiast ja z czystym sumieniem polecam sierpień
![]()
moj ryba tak jak ja i jak mu odwali to nie idzie z nim wytrzymaćMój luby to Lew... Oj kłótnie to lvl hard. Trzeba być dobrze przygotowanym
Ale poza tym jest najlepszy!!![]()
Nie jesteś sama. Też dziś pękłammoj ryba tak jak ja i jak mu odwali to nie idzie z nim wytrzymaćwłaśnie od rana coś go trzeplo a mi chyba hormony buzują i wyje od rana
Jak ktoś jeszcze chętny to zapraszamyNie jesteś sama. Też dziś pękłamale ponoć raz na jakiś czas to nawet zdrowo. Więc na zdrówko kochana, poryczmy sobie
![]()
Spoko, ja wyję od dwóch dniNie jesteś sama. Też dziś pękłamale ponoć raz na jakiś czas to nawet zdrowo. Więc na zdrówko kochana, poryczmy sobie
![]()