Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Widziałam, że jak dziewczyny mają termin na koniec miesiąca to często dołączają do grup kolejnego miesiąca, czyli u Ciebie wrzesień.Cześć DziewczynyCzy można jeszcze do Was dołączyć? Dopiero teraz odnalazłam to forum i grupę, ale zdążyłam przeczytać z połowę wątku
Widzę, że super się wspieracie, doradzanie sobie, chętnie zostałabym częścią
To moja pierwsza ciąża, obecnie zgodnie z datą ostatniej miesiączki 6+0 tc, w 5 tygodniu u gin widoczny był tylko pęcherzyk. Czekam teraz na kolejną wizytę, aby potwierdzić obecność zarodka i może serduszka
wstępny termin porodu to 30.08
Ja mam podobnie do tej dziewczyny , ale będę i tak rodzic pewnie na początku sierpnia maksymalnie w połowieWidziałam, że jak dziewczyny mają termin na koniec miesiąca to często dołączają do grup kolejnego miesiąca, czyli u Ciebie wrzesień.
Zastanów się, bo 4 tygodnie różnicy w ciąży to duża różnica![]()
Oni w szpitalu piszą poronienie zagrażające jako grupę leczenia, mi też w szpitalu na wypisie to napisały i lekarz też mówił że trzeba się liczyć z najgorszym zamiast dać kilka słów pocieszenia….Po czym stwierdziła zagrażające poronienie
No tak coś muszą wpisać jako powodOni w szpitalu piszą poronienie zagrażające jako grupę leczenia, mi też w szpitalu na wypisie to napisały i lekarz też mówił że trzeba się liczyć z najgorszym zamiast dać kilka słów pocieszenia….
Zawału bym dostała. Współczuję Ci sąsiadówMi właśnie gościu kopał w drzwi z rozpędu i dobijaj się do drzwi... Czekam na policję... Okazuje się że to nowi sąsiedzi obcokrajowcy....
Wystraszyłam się jak cholera... Mam nadzieję że nie odbije się to na maluszku... Płakać się chce..
no wrzesniowki już powstały ,one dopiero zaczynają więc mniej do nadrobieniaWidziałam, że jak dziewczyny mają termin na koniec miesiąca to często dołączają do grup kolejnego miesiąca, czyli u Ciebie wrzesień.
Zastanów się, bo 4 tygodnie różnicy w ciąży to duża różnica![]()
No dokładnie. @Mama23????? więcej się strachu tam najesz nic pożytku z przebywania tam...@Mama23????? może ta lekarka robi sobie taki dupochron i dlatego tam mówi..
wypis to chyba będzie dobry pomysł w Twoim przypadku
Polska służba zdrowia mnie fascynuje. Zabierają mi tyle pieniędzy z wypłaty, a żeby uzyskać pomoc i tak muszę to robić prywatnie. Bo na NFZ to się można tylko nerwicy nabawić co najlepsze.