Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No i okej, ja np. wtedy dopiero założyłam konto na babyboom a dowiedziałam się o ciąży pod koniec grudnia.Też należy to zrozumieć. Nie wszystkie dziewczyny są tu od zawsze i jest to normalne.Tak, technicznie 29.01 to wciąż styczeń, masz rację. Nie zmienia to faktu, że było to już dosyć późno, część z nas była już wtedy po prenatalnych.
Nie przyjmują jak leci, też jest regulamin, więc podejrzewam że nawet jak się ktoś wślizgnął to może wylecieć![]()
Ja waszej grupy nie potrzebuje, wstawiłam się za innymi dziewczynami które tu pisałypodkreślam, że nawet nie chce być w takiej grupie. Jak pisałam tutaj w styczniu to żadna nie była tak aktywna jak teraz haha
jadem to Wy ziejecie na kilometr. Jestem w prywatnej grupie na wrześniowych, tam panuje całkiem inny klimat i chwała za to, tylko różnica jest jedna i najważniejsza są tam dziewczyny które są wyrozumiale bo wiadomo, że każda z dziewczyn w różnym terminie dowiaduje się o ciąży. A z kijem to raczej Wy chodzicie patrząc po zachowaniu..
![]()
My to rozumiemy, ale też oczekujemy zrozumienia nas. Jeśli sporo dziewczyn wrzucało już prywatne posty, zdjęcia (niektóre normalnie z twarzami itp) to nie chcemy dodawać nowych osób. Niestety wszystkim się nie da dogodzić a jednak grupa prywatna ma zapewnić poczucie komfortu co do osób, które w niej są i mogą widzieć nasze posty.No i okej, ja np. wtedy dopiero założyłam konto na babyboom a dowiedziałam się o ciąży pod koniec grudnia.Też należy to zrozumieć. Nie wszystkie dziewczyny są tu od zawsze i jest to normalne.
Przypominam, że to Ty zaczęłaś tę bezsensowną dyskusję.Sierpień to sierpień, dziwne to trochę, że decydujecie kogo można a kogo nie bo za późno przyszedł. Chyba czas żeby zgłosić takie zachowanieJa sobie dałam siana bo nawet nie chce być w waszej grupie. A Ty nie decyduj za kogoś kto kogo przyjmie bo czemu Wy nie przyjmiecie jeśli termin jest sierpniowy? Bez przesady od tego jest to forum tutaj, ktoś chyba za dużo „władzy” dostał
![]()
wtedy co ty pytałaś o dołączenie to w tym dniu już powstał wątek październikowych mam . I nadal uważasz że to nie jest późno ?No i okej, ja np. wtedy dopiero założyłam konto na babyboom a dowiedziałam się o ciąży pod koniec grudnia.Też należy to zrozumieć. Nie wszystkie dziewczyny są tu od zawsze i jest to normalne.
Tak, ja zaczęłam i ja kończęPrzypominam, że to Ty zaczęłaś tę bezsensowną dyskusję.
Jesteś na wrześniowych mamach, więc nie rozumiem twojego żalu.
Zasady są po to, żeby ich przestrzegać.