StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Jutro rano idę na krew. To wciąż będzie przed terminem okresu, ale jak przyrost będzie ok to możliwe, że dołączę. Jak nie to w środę.Mam nadzieję że w sobotę lub niedzielę oficjalnie do nas dołączysz .![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jutro rano idę na krew. To wciąż będzie przed terminem okresu, ale jak przyrost będzie ok to możliwe, że dołączę. Jak nie to w środę.Mam nadzieję że w sobotę lub niedzielę oficjalnie do nas dołączysz .![]()
Wszystkie trzymamy kciukiJutro rano idę na krew. To wciąż będzie przed terminem okresu, ale jak przyrost będzie ok to możliwe, że dołączę. Jak nie to w środę.
O matko, mój ma teraz tak samoMój kompletnie tego nie przetrawił. Nasłuchał się ode mnie za dużo, że to początek, że nie wiadomo, że ryzyko itp i chyba to na razie wyparł.
ja też rano idę sprawdzić przyrostJutro rano idę na krew. To wciąż będzie przed terminem okresu, ale jak przyrost będzie ok to możliwe, że dołączę. Jak nie to w środę.
Widzę, że masz wstępny termin chwilę przede mną.ja też rano idę sprawdzić przyrost![]()
Wszyscy mają takie duże te bety nawet na początku, a moje malutkie i tak nie rosną jak innych. No, ale na razie rosną.02.12. 37
04.12. 133
06.12. 321
Więcej nie robie betymam nadzieje ze immuno wystarczy przyrostów
Nie ma reguły , nie martw się na zapas! Ważne ze rośnie . Generalnie przykładzie na moim i jednej z IVF - ja w 6dpt miałam 37 a inna 9Wszyscy mają takie duże te bety nawet na początku, a moje malutkie i tak nie rosną jak innych. No, ale na razie rosną.
Ja mam dzisiaj 11-12dpo i beta 59.2. Chciałabym chociaż to magiczne 100 przekroczyć…Nie ma reguły , nie martw się na zapas! Ważne ze rośnie . Generalnie przykładzie na moim i jednej z IVF - ja w 6dpt miałam 37 a inna 9![]()
a wszystkie jesteście przed terminem miesiączki ?Wszyscy mają takie duże te bety nawet na początku, a moje malutkie i tak nie rosną jak innych. No, ale na razie rosną.
Ja idę jutro, potem we wtorek i w piątek. I 15.12 pierwsza wizyta u lekarza, ale wątpię że cokolwiek wtedy będzie już widać.