Annnna1994
Fanka BB :)
No niestety każda ciąża innaJa oszaleję czekając na wtorkową wizytęjeszcze dziś od rana mnie mdli i brzuch boli
Pierwsza ciąża bezobjawowo, tak że do 9 miesiąca pracowałam, a tu jeszcze zarodka nie widać, a ja wykończona![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No niestety każda ciąża innaJa oszaleję czekając na wtorkową wizytęjeszcze dziś od rana mnie mdli i brzuch boli
Pierwsza ciąża bezobjawowo, tak że do 9 miesiąca pracowałam, a tu jeszcze zarodka nie widać, a ja wykończona![]()
Ja w zeszłym miesiącu miałam biochemiczną więc też pomiarów więcejJa licząc bete 6.070 to 3 (pn, wt i czw), w pon będzie 4. Ale tylko dlatego zeby być spokojna, że rośnie po tygodniu. 2 miesiące temu miałam biochemiczna.
W pierwszej i w drugiej ciąży zrobiłam tylko 2 (potwierdzenie i 48h) i tyle. ;p
Może tak byćmoże coś naruszył ,stąd plamienie
Ja dwa miesiące temu miałam biochem. I jedno poronienie zatrzymane w 10-11. Tygodniu kilka lat temu. Więc sprawdzam. Poza tym mam z pakietu za darmo to nie rozumiem, dlaczego miałabym nie skorzystaćJa w zeszłym miesiącu miałam biochemiczną więc też pomiarów więcej![]()
SuperJa już po wizycie, tak jak czułam owulacja dużo później była niż te wszystkie cudne aplikacje wskazują, ciąża wg USG 5+3 a wg miesiączki 7-8 tydzień także takie mogą być rozbieżności przy długich cyklachzarodek 1mm na razie nie wyłapane echo serca, dostałam duphaston
![]()