Karolina2495
Fanka BB :)
Właśnie napisałam, że u mnie odwrotnieJedynie z cerą mogę potwierdzić po znajomych. Na chłopaka czyściutka na dziewczynkę pryszcze...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie napisałam, że u mnie odwrotnieJedynie z cerą mogę potwierdzić po znajomych. Na chłopaka czyściutka na dziewczynkę pryszcze...
No popatrz. Żadnych reguł noWłaśnie napisałam, że u mnie odwrotnie![]()
Czyli jest dobrze. Będzie dobrzeMamy identyczne wynikitermin też.
Bety ostatnie miałam 79 i 190![]()
U mnie i tu i tu była ładnaJedynie z cerą mogę potwierdzić po znajomych. Na chłopaka czyściutka na dziewczynkę pryszcze...
Twoja 3 ciąża?U mnie to samo. I niby córka odbiera urodę- z córką super cera a z synem od pierwszego dnia pozytywnego testu aż twarzy nie mogłam dotknąć takie podskórne rzeczy mi się pojawiły, to było straszne..
Ogólnie piąta, parka w domuTwoja 3 ciąża?![]()
A to tak jak u mnieOgólnie piąta, parka w domu![]()
Czyli nie jestem sama... UfffCześć dziewczyny! Też tak macie że cały czas jesteście zmęczone? Da się to jakoś obejść?![]()
Tak. Ja mam wrażenie że jestem bardziej zmęczona niż przed. A mam te same obowiązkiCześć dziewczyny! Też tak macie że cały czas jesteście zmęczone? Da się to jakoś obejść?![]()