Karolina2495
Fanka BB :)
Brałam osobno metylowany kwas foliowy, wit D3, magnez, dhaDziewczyny,
Jakie witaminy w ciąży bierzecie?
Dzisiaj kupiłam tą nową wersję Pregna Start z PregnaPlus i zamierzam brać na zmianę.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Brałam osobno metylowany kwas foliowy, wit D3, magnez, dhaDziewczyny,
Jakie witaminy w ciąży bierzecie?
To ja zamiast choliny biorę magnez, a tak to to samoJa wszystko zgodnie z wytycznymi- osobno folian, cholinę i DHA i wit d3
Mówisz o skończonym 6? Bo ja idę w 5+1 i caly czas myślę, że pewnie nic nie będzieU mnie synek spał na początku w łóżeczku po czym już ze zmęczenia nie chciało się co chwila do łóżeczka przenosić i spał w łóżku .
teraz biorę prenatal uno + Wit. d . W poprzedniej pregna była . A dla mam które myślą kiedy zapisać się do ginekologa to najlepiej aby był tydzień min 6 wtedy jest już wszystko . ( Ale wiem ciężko jest wytrzymać tyle z wizytą)
Raczej chodziło o 6+1Mówisz o skończonym 6? Bo ja idę w 5+1 i caly czas myślę, że pewnie nic nie będzie![]()
Na pewno magnez i witamina C nie zaszkodziAj przepraszam. Jeszcze wit C w proszku do wody![]()
Na którą masz wizytę?Ja jutro będę miała 6+6 więc powinno też być coś widać![]()
Na 15:15 a Ty?Na którą masz wizytę?![]()