StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
Czy któreś z was puchną łydki? Właśnie szłam z psem i ledwo dopięłam kozaki, które miały normalnie luz. Jeszcze rano było ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
17:30Na 15:15 a Ty?![]()
Chyba trochę za szybko na takie objawyCzy któreś z was puchną łydki? Właśnie szłam z psem i ledwo dopięłam kozaki, które miały normalnie luz. Jeszcze rano było ok
Oj nie wiem czy za szybko! Bo tak jak ja zawsze przed okresem puchnę tak teraz nie było okresu, więc organizm nie dał sobie upustu i @StaraStaraczkaNew jestem nabitaChyba trochę za szybko na takie objawy![]()
Pewnie! Choć doktorek czasowy i pewnie wejdę koło 16tej.17:30no to będziesz pierwsza! Daj znać!
Ja musze Brav jedna. Nienawidzę tabletek brać to raz, a dwa mój wąski przełyk od razu mi każe zwrócić to dlatego musze z serkiem brać...Brałam osobno metylowany kwas foliowy, wit D3, magnez, dha
Dzisiaj kupiłam tą nową wersję Pregna Start z PregnaPlus i zamierzam brać na zmianę.
To nie jest związane z ciąża.Czy któreś z was puchną łydki? Właśnie szłam z psem i ledwo dopięłam kozaki, które miały normalnie luz. Jeszcze rano było ok
Za szybkoOj nie wiem czy za szybko! Bo tak jak ja zawsze przed okresem puchnę tak teraz nie było okresu, więc organizm nie dał sobie upustu i @StaraStaraczkaNew jestem nabita