StaraStaraczkaNew
Fanka BB :)
@Gosia0132 Ty jeszcze oznaczasz betę czy coś? Czy już USG teraz tylko? Ja mam nadzieję, że te 2-3 pobrania w tym tygodniu to już koniec sprawdzania bety i proga. Że potem już tylko wizyty.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę duphaston i brałam przez okres poprzednich ciąż. Nie zaszkodzi. Progesteron miałam na poziomie 13.5Wiem właśnie… gdyby się chociaż trzymał około tych 20 to pewnie byśmy odpuścili. Ale że spadł do 17 to chce uniknąć sytuacji że zaraz będzie 14, 10 itp. Wole chyba brać jakiś czas leki na wszelki wypadek niż ryzykować.
Prawdopodobnie dostaniesz dupka awaryjnieWiem właśnie… gdyby się chociaż trzymał około tych 20 to pewnie byśmy odpuścili. Ale że spadł do 17 to chce uniknąć sytuacji że zaraz będzie 14, 10 itp. Wole chyba brać jakiś czas leki na wszelki wypadek niż ryzykować.
Nie. Tzn miałam w poprzednim cyklu biochema, ale malutka beta itp. A teraz to moja wrodzona natura panikary. Do końca pierwszego trymestru pewnie lekarz będzie już miał mnie dość@StaraStaraczkaNew a Ty miałaś problemy z donoszeniem ciąży wcześniej, że taka kontrola?
A ile miałaś ostatniej bety ? Ja też jestem panikara. Ale już jak wybila beta 11 tys to przestałam sprawdzać bo to tylko nie potrzebny stresNie. Tzn miałam w poprzednim cyklu biochema, ale malutka beta itp. A teraz to moja wrodzona natura panikary. Do końca pierwszego trymestru pewnie lekarz będzie już miał mnie dośćwolę sprawdzić co sie da i zadziałać przed ewentualnymi konsekwencjami.
Ja już się nie kłuje. Mam dosyć@Gosia0132 Ty jeszcze oznaczasz betę czy coś? Czy już USG teraz tylko? Ja mam nadzieję, że te 2-3 pobrania w tym tygodniu to już koniec sprawdzania bety i proga. Że potem już tylko wizyty.
W piątek 13.12 miałam 5600. Więc po tym tygodniu, szczególnie gdyby w sobotę lub poniedziałek było serce bety na pewno nie będę już sprawdzać. Bo będą mniejsze przyrosty i będę się stresowaćA ile miałaś ostatniej bety ? Ja też jestem panikara. Ale już jak wybila beta 11 tys to przestałam sprawdzać bo to tylko nie potrzebny stres
W sumie druga, pierwszą miałam 14 dni po transferze invitro i ogólnie nie bardzo było jeszcze o czym rozmawiać. Widać było tylko mały pęcherzyk ciążowy.Wszystko będzie w porządkuzobaczysz. Pierwsza wizyta ?