NieTakaMałaMi
Fanka BB :)
Chciałabym powiedzieć że w święta czas zwolni i odpoczniesz ale bądźmy szczere... zleci szybko jak co rokuJa mam taki napięty grafik, że lecą te dni na razie jak szalonea tu za chwilę święta..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chciałabym powiedzieć że w święta czas zwolni i odpoczniesz ale bądźmy szczere... zleci szybko jak co rokuJa mam taki napięty grafik, że lecą te dni na razie jak szalonea tu za chwilę święta..
Super wieściMaleństwo ma 7,6 mm ,serduszko pięknie bije . Widziałam tym razem jao się rusza . Dostałam mnóstwo badań wraz z krzywa cukrowa już teraz bo miałam spore dzieciaczki wcześniej i ostatnia ciążę z cukrzyca . Więc znowu będzie smaczniekolejna wizyta za 4 tyg
![]()
no ja mam już 6+6 z USG 6+5Super wieści7,6 to nie takie maleństwo, z dzisiejszych największy
![]()
U mnie też dziś 6+6 ale USG 6+2. Następna wizyta 08.01no ja mam już 6+6 z USG 6+5
A gdzie dokładniez Trójmiasta?Nie warto tu przyjeżdżaćwieje w pizdu
Nie mam ochoty na słodkie i to by było na tyle, no i caly czas marzę o żurkuSą produkty od których was odrzuciło ? U mnie z dnia na dzień bez problemu udało się rzucić palenie jak się dowiedziałam o ciąży ,poprostu dziwnie mi papierosy smakowały . Odrzuciło od kawy ( nad tym ubolewam bo lubię kawę) i zauważyłam że rzyga mnie po bardziej tłustych rzeczach . A i co piłam gazowana wodę to teraz mi po niej nie dobrze i dziwnie mi smakuje , jedynie woda niegazowana. A dzisiaj jeszcze herbata be . Ja już coraz mniejszy wybór mam w menu
![]()
Po 2 ostatnich krzywych zemdlałam po jakis 5min ale najpierwMaleństwo ma 7,6 mm ,serduszko pięknie bije . Widziałam tym razem jao się rusza . Dostałam mnóstwo badań wraz z krzywa cukrowa już teraz bo miałam spore dzieciaczki wcześniej i ostatnia ciążę z cukrzyca . Więc znowu będzie smaczniekolejna wizyta za 4 tyg
![]()
Świetna wiadomość<3Maleństwo ma 7,6 mm ,serduszko pięknie bije . Widziałam tym razem jao się rusza . Dostałam mnóstwo badań wraz z krzywa cukrowa już teraz bo miałam spore dzieciaczki wcześniej i ostatnia ciążę z cukrzyca . Więc znowu będzie smaczniekolejna wizyta za 4 tyg
![]()
ale też miałaś piękne wieściU mnie też dziś 6+6 ale USG 6+2. Następna wizyta 08.01